Facebook Pixel Sportdog.gr | Δικαίωση Μπλατ – Ποιος Σπανούλης, αυτός «σκότωσε» τη Ρεάλ – Ανατροπή, στον… αέρα η μεταγραφή
| 2018-11-22 22:59:00

Δικαίωση Μπλατ – Ποιος Σπανούλης, αυτός «σκότωσε» τη Ρεάλ – Ανατροπή, στον… αέρα η μεταγραφή

του Pick n' Scroll
Δικαίωση Μπλατ – Ποιος Σπανούλης, αυτός «σκότωσε» τη Ρεάλ – Ανατροπή, στον… αέρα η μεταγραφή

Η τεράστια νίκη τα φέρνει όλα τούμπα. Τι κέρδισε, τι αλλάζει.

Ο Ολυμπιακός έκανε δεύτερη νίκη μέσα σε λίγες μέρες, καθώς μετά το διπλό στο Μόναχο επί της Μπάγερν, καθάρισε στο ΣΕΦ και τη Ρεάλ Μαδρίτης (88-83) και τα κέρδη είναι πάρα μα πάρα πολλά.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ξεχάστηκε ήδη η δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο δεύτερος και ίσως πιο σημαντικός έχει να κάνει με το ότι οι Πειραιώτες έφτασαν στην πέμπτη νίκη στην διοργάνωση και έκαναν ένα καλό βήμα για τη πρόκριση στην οκτάδα.

Από κει και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, χαμογελάει ακόμη περισσότερο, καθώς είδε τους δύο ρούκι τους, τον Γκος και τον ΛεΝτέι, να είναι εξαιρετικοί κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Κόντρα σε μία ομάδα, που μέχρι το τζάμπολ του ΣΕΦ ήταν αήττητη στην Ευρωλίγκα.

Ο ΛεΝτέι έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές του εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Μπάγερν. Ο Γκος έδειξε πράγματα από το μέλλον. Ο Μπλατ τον πιστεύει πολύ και πιστεύει ότι δεν αργήσει ο καιρός, που ο παίκτης του θα έχει περισσότερες βραδιές σαν κι αυτή με την Ρεάλ.

Την ίδια ώρα ο Βασίλης Σπανούλης έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση με 20 πόντους και 5/6 τρίποντα. Και μεγάλες αποφάσεις.

Ο Ολυμπιακός πήρε από πολλούς παίκτες του πράγματα, αλλιώς δεν θα μπορούσε άλλωστε να κερδίσει ίσως την πληρέστερη ομάδα της Ευρώπης. Αν και η Ρεάλ έπαιξε χωρίς τους σπουδαίους Γιουλ και Αγιόν, αλλά και τον Κούμζιτς. Και οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, είχαν τη σημαντική τους απουσία, αφού για ένα ακόμη παιχνίδι δεν έπαιξε ο Τουπάν, που είναι τραυματίας.

Ενα ακόμη καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι έχει μπροστά του ένα εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, καθώς υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ. Η ομάδα του Μπλατ είναι για τα καλά στον δρόμο για την οκτάδα και μένει να δούμε αν θα γίνει αυτό, που ακούγεται. Αν θα πάρει, δηλαδή, έναν ακόμη περιφερειακό.

Κόντρα στην Ρεάλ βλέπετε ήταν έξοχοι οι 3 από τους 4 γκαρντ του Ολυμπιακού. Και ο τέταρτος, ο Μάντζαρης, δεν ήταν κακός, αλλά φάνηκε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέρμα τα γκάζια: Εντολή Μαρινάκη για κανόνι - Tούμπα το πρωτάθλημα - Φοβερό deal - Δύο «αντίο»;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags