Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις για ΠΑΟ και Παϊρόζ – Χαμός για την επόμενη μέρα, να τι θα γίνει με τον νέο επενδυτή
| 2018-11-23 23:22:00

Αποκαλύψεις για ΠΑΟ και Παϊρόζ – Χαμός για την επόμενη μέρα, να τι θα γίνει με τον νέο επενδυτή

του Κώστα Γκόντζου
Αποκαλύψεις για ΠΑΟ και Παϊρόζ – Χαμός για την επόμενη μέρα, να τι θα γίνει με τον νέο επενδυτή

Τι συνέβη με το περιβόητο sms και το…τουρλουμπούκι.

Μπορεί να έπεισε και τους πιο δύσπιστους (ακόμα και εκείνους που… πετούσαν αετό όταν από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε για το τι ακριβώς είναι ο Παϊρότζ και «ποιους» εκπροσωπεί), η πρόσφατη «διαρροή» του μηνύματος του Ταϊλανδού στον Αλαφούζο περί Ρέστη και λοιπών, αλλά επί της ουσίας δεν διαφοροποιεί και ιδιαίτερα το τοπίο στον Παναθηναϊκό.

Τουλάχιστον για όσους ήθελαν να βλέπουν την πραγματικότητα και κρατούσαν αποστάσεις από την νέα… δια του Τύπου «εκτόξευση» του Παναθηναϊκού.

Όσοι επέμεναν να καβαλάνε ροζ συννεφάκια ή έκαναν πως δεν έβλεπαν την πραγματικότητα σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να διαχωρίσουν την θέση τους από τις αιτίες που οδήγησαν σ’ αυτή, μπορούν ακόμα και τώρα να συνεχίσουν στον ίδιο τον σκοπό.

Άλλωστε εδώ και κάτι δεκάδες χρόνια το τραγουδούσε κι ο Τσιτσάνης το «ξημερώνει και βραδιάζει πάντα στον ίδιο τον σκοπό», ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το… εξασκήσουν το είδος είναι.

Δεν αλλάζει λοιπόν τίποτα επί της ουσίας.

Και δεν γίνεται πρακτικά να αλλάξει, αφού και πριν την «διαρροή» δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο για να πεις ότι άλλαξε.

Μια εντελώς θολή, ακαταλαβίστικη, χωρίς καμιά λογική και κανένα ποδοσφαιρικό κριτήριο, ήταν η όλη ιστορία.

Με τα βασικά ερωτήματα να μένουν διαρκώς αναπάντητα και οι απαντήσεις σ’ αυτά να μετατίθενται για τις συνεντεύξεις τύπου που… θα έδιναν οι πρωταγωνιστές… όταν και… αν αναλάμβαναν τον Παναθηναϊκό.

Όσο για την νέα «διαρροή» τα πράγματα είναι μάλλον απλά.

Επειδή ένα sms το ξέρουν μόνο αυτός που τόστειλε και αυτός που το έλαβε κι επειδή με βάση το περιεχόμενό του λίγο δύσκολο να το «έδωσε» η πλευρά Παϊρότζ ή όποιου τέλος πάντων είναι μαζί του ή εκπροσωπεί, η εξήγηση είναι μία.

Ο Αλαφούζος που μάλλον ήλπιζε ότι κάπου θα απαλλαχθεί από τις οικονομικές υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό, ή είδε ότι αυτή η ελπίδα απομακρύνεται ή βαρέθηκε και να πληρώνει και να είναι ο ένοχος και να μην μπορεί ουσιαστικά να εμφανίζεται σαν πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.

Έτσι έβγαλε στην σέντρα τον Παϊρότζ (προσθέτοντας και τον Ρέστη στο κάδρο ώστε να γίνει κατανοητό και στον κόσμο περί τίνος «ντιλ» συζητούσαμε τόσο καιρό) ή για να αποφύγει την ευθύνη της κατάστασης, ή για να «πιέσει» την πλευρά του Ταϊλανδού (όποια κι αν είναι… αυτή) και των υπολοίπων, να «κινηθούν» άμεσα, πετώντας τους το μπαλάκι, ώστε να αποφύγει όχι απλά το συνολικό «μάτωμα», αλλά και αυτές τις άμεσες και κυρίως τις απαραίτητες εντός Δεκεμβρίου οικονομικές υποχρεώσεις του.

Κι επειδή η «άλλη πλευρά» μάλλον δια της… σιωπής ή της… πλήρους απουσίας, απάντησε μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνεται αυτό που λέγαμε εδώ, από την πρώτη στιγμή που έσκασε η υπόθεση και συνεχώς από τότε.

Πως ότι και να γίνει, είτε δηλαδή μείνει ο Αλαφούζος, είτε μείνει αλλά με «συμπαίκτες» ή με κοινή συνδιοίκηση με PANASIES και… PANAMERIKAN και… PANAFRIKAN και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας, είτε ακόμα και αν φύγει και αλλάξουν εντελώς χέρια οι μετοχές της ΠΑΕ, η κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά της ΠΑΕ, την οικονομική πολιτική της και τον τρόπο που θα κινείται στο ποδοσφαιρικό της τμήμα, δεν πρόκειται να αλλάξει.

Θα παραμείνει η ίδια και μάλιστα όχι απλά η ίδια γενικώς, αλλά η ίδια ακόμα και στα οικονομικά κα διοικητικά δεδομένα της ιστορίας.

Όσο για τα άλλα δεδομένα, τα ποδοσφαιρικά δηλαδή και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκεί αν μπορέσουν να κρατηθούν μακριά απ’ όλο αυτό το τουρλουμπούκι και την θολούρα και αν αντέξουν το πρεσάρισμα φιλίας, αγάπης και «προστασίας» που ήδη υφίστανται, έχουν κάποια τύχη και μάλιστα αρκετά σημαντική.

Αλλιώτικα… τι είχε Γιάννη μ’ τ’ είχα πάντα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελό: «Μαζί» Παϊρόζ-Δημήτρης - Τότε σκάει η βόμβα - Φήμη για μπάσιμο Ρέστη που τα σαρώνει όλα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags