Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ζόρια» Πασκουάλ μετά τη νέα γκέλα - «Τρελαμένος» ο Δημήτρης, αποφάσεις-φωτιά - Απίστευτος Καλάθης
| 2018-11-23 23:50:00

«Ζόρια» Πασκουάλ μετά τη νέα γκέλα - «Τρελαμένος» ο Δημήτρης, αποφάσεις-φωτιά - Απίστευτος Καλάθης

του Pick n' Scroll
«Ζόρια» Πασκουάλ μετά τη νέα γκέλα - «Τρελαμένος» ο Δημήτρης, αποφάσεις-φωτιά - Απίστευτος Καλάθης

Ο κόσμος «βράζει» με τον Καταλανό. Τι θα κάνει το αφεντικό.

Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από το γήπεδό του (86-77 στη Μπασκόνια) και δεν μπόρεσε έτσι να ρεφάρει μία από τις δύο γκέλες, που είχε κάνει στις αρχές της σεζόν: με την Μπάγερν στο Μόναχο και την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» ήταν και πάλι αρκετά μακριά από αυτό, που ο πολύς κόσμος πιστεύει ότι μπορούν να παίξουν. Και τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο άσχημα, η διαφορά της ήττας θα ήταν μεγαλύτερη, αν ο Λάνγκφορντ δεν πραγματοποιούσε μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Ο έμπειρος Αμερικάνος γκαρντ ήταν μία ομάδα μόνος του ή σχεδόν μόνος του (αφού και ο Νίκος Παππάς ήταν πολύ καλός). Από τους 18 πόντους, που έχανε ο Παναθηναϊκός, το έφτασε στους 6, σημειώνοντας 33 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά. Θα ήταν ακόμη πιο ουσιαστικός, αν στο 81-75, που μείωσε η ομάδα του, ευστοχούσε σε ένα ακόμη τρίποντο. Δεν τα κατάφερε, η Μπασκόνια στην επίθεση της πέτυχε τρίποντο με τον Τζάνινγκ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Ετσι, ο Παναθηναϊκός πήγε στο 5-4 και πλέον θα πρέπει να προσέξει πολύ για να μην κινδυνεύσει να μείνει εκτός οκτάδας. Ο προβληματισμός για το αγωνιστικό πρόσωπό του παραμένει και μάλιστα στο διαδίκτυο πολλοί ήταν οι φίλοι της ομάδας, που προέτρεπαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να διώξει τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει την ευθύνη του για αυτό, που εμφανίζεται μέχρι στιγμής, αλλά την ίδια ώρα και το βαρόμετρο της ομάδας, ο Νικ Καλάθης, παρουσιάζεται μέτριος έως κακός στα τελευταία ματς. Με την Εφές είχε 11 πόντους και 8 ασίστ, αλλά ποτέ δεν μπήκε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Με την Μπαρτσελόνα είχε 2 πόντους με 1/9 σουτ. Και πριν από λίγο στην Βιτόρια τελείωσε το ματς με 5 πόντους, 2/8 σουτ και 2 ασίστ. Με τέτοιον Καλάθη δεν είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει ομάδες σαν την Μπασκόνια εκτός έδρας.

Η τελευταία εμφάνισε τον Γκρέιντζερ, που είχε να παίξει καιρό λόγω τραυματισμού, και ήταν αποφασισμένη για τη νίκη, αφού αν έχανε, θα έμενε ακόμη πιο πίσω στο κυνήγι της οκτάδας. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το φάιναλ-φορ φιλοξενείται στην έδρα της.

Οπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός έπαιξε και πάλι κακό μπάσκετ και είναι πιθανό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να πάρει αποφάσεις, όχι απαραίτητα σχετιζόμενες με τον Πασκουάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιο Athens Alive; Αυτή είναι η βόμβα Δημήτρη - Τεράστια κίνηση με τρελά λεφτά - Θα... δακρύσεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags