Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε ο Μελισσανίδης δεν άντεξε – Κάντε κάτι με Λιβάγια, δεν πάει άλλο
| 2018-11-28 06:25:00

Ούτε ο Μελισσανίδης δεν άντεξε – Κάντε κάτι με Λιβάγια, δεν πάει άλλο

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ούτε ο Μελισσανίδης δεν άντεξε – Κάντε κάτι με Λιβάγια, δεν πάει άλλο

Θέλει οπωσδήποτε ηλεκτροσόκ η ΑΕΚ.

Το παιχνίδι με τον Άγιαξ ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ. Όχι γιατί καιγόταν για βαθμούς, για να δώσει μάχη για την πρόκριση στο Europa League. Έτσι και αλλιώς εμφανίστηκε εντελώς αδιάφορη στους ομίλους του Champions League, χωρίς πλάνο και χωρίς την ίδια εικόνα που έδειξε πέρσι με τον Χιμένεθ σε διαφορετική διοργάνωση μεν, αυτό δεν σημαίνει κάτι δε.

Η Ένωση περνάει μεγάλη αγωνιστική κρίση. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία οδήγησαν τους Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλο εκτός ομάδας, αφού οι συζητήσεις για ανανέωση των συμβολαίων τους προχώρησαν και έτσι τους δόθηκε εντολή να ψάξουν ομάδα.

Έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπρεπε να φτιάξει ένα σχήμα για το πέμπτη ευρωπαϊκό παιχνίδι των ομίλων χωρίς να υπολογίζει σε αυτούς τους τρεις. Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας τόνισε αυτή τη δυσκολία.

Όπως είδαμε με τον Άγιαξ, ο Εβρίτης τεχνικός αντέγραψε ξανά τον προκάτοχό του. Έβαλε τρία στόπερ στην άμυνα με τρίτο τον Μπακάκη, ο οποίος ήταν ο πασπαρτού του Ισπανού τεχνικού. Στη μεσαία γραμμή Άλεφ και Γαλανόπουλος είχαν πολύ καλή συνεργασία και δεν φάνηκε το κενό του τελειωμένου Σιμόες.

Τα πήγαινε καλά η ΑΕΚ. Κράτησε το μηδέν, έκανε φάση στο 45' και στο δεύτερο ημίχρονο αν της έβγαινε το παιχνίδι θα μπορούσε να διεκδικήσει βαθμό. Έλα όμως που η αψυχολόγητη ενέργεια του Λιβάγια την εξέθεσε ξανά. Τέσσερις αγωνιστικές τον περίμενε η Ένωση μετά την τιμωρία του για τη συμπεριφορά του με τη Βίντι, έπαιξε μισό παιχνίδι στους ομίλους του Champions League, έκανε χέρι, πέναλτι και αποβλήθηκε. Ούτε ο Μελισσανίδης δεν άντεξε στο θέαμα, γι'αυτό σηκώθηκε και έφυγε από το γήπεδο.

Αυτό και αν λέει πολλά για τον Κροάτη που έχει προειδοποιηθεί για τις αψυχολόγητες ενέργειές του... Πρέπει να αφυπνιστεί ο Κροάτης.

 Το σίγουρο είναι, ότι χρειάζεται ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ στην ΑΕΚ για να ξυπνήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags