Facebook Pixel Βλέπει και Μποχωρίδη για τα γκαρντ ο Ολυμπιακός - Θέλει να φύγει ο Τολιόπουλος
| 2018-11-30 15:35:00

Όνομα... ΣΟΚ για γκαρντ στον Ολυμπιακό - Είναι παλιός του ΠΑΟ - Παίζουν τρελές «τράμπες»

του Pick n' Scroll
Όνομα... ΣΟΚ για γκαρντ στον Ολυμπιακό - Είναι παλιός του ΠΑΟ - Παίζουν τρελές «τράμπες»

Επιβεβαίωση Sportdog από την Αμερική. Ποιος θέλει να φύγει;

Χθες ήταν που γράφαμε για την περίπτωση του Ναζρ Μήτρου-Λονγκ και τον Ολυμπιακό. Και αμέσως μετά ήρθαν δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ που ανέφεραν ότι ο ελληνικής καταγωγής γκαρντ σκέφτεται σοβαρά να έρθει στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες, όπως και να έχει, θέλουν να πάρουν έναν ακόμη περιφερειακό παίκτη για τις πολύ πιο δύσκολες υποχρεώσεις που έρχονται. Κοιτάζουν την αγορά των Αμερικανών, αλλά δεν αποκλείεται να κάνουν και κίνηση από το εσωτερικό. Κάθε ελληνική ομάδα της Α1 μπορεί να πάρει έναν Ελληνα παίκτη από άλλη ομάδα της Α1 μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. 

​Η περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη ποτέ δεν άφησε αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους». Και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που τους θέλει να ασχολούνται ξανά με τον παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού. Το ίδιο σενάριο αναφέρει ότι την αντίθετη διαδρομή θα ακολουθήσει ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν παίζει. 

Ανάλογο σενάριο κυκλοφορεί με τον Νίκο Γκίκα του Προμηθέα. Οτι τον θέλει ο Ολυμπιακός και ο νεαρός γκαρντ θα πάει στους Πατρινούς. Μιλάμε, όμως, μόνο για σενάρια και τίποτα παραπάνω. 

Από τους ξένους παίκτες, Πολ Ανταμς και Άρτσι Γκούντγουϊν παραμένουν στη λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ, που, όμως, έχει κι άλλους παίκτες στα υπόψη του. Κυρίως παίκτες από το θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ

Υπάρχουν, πάντως, «φωνές» μέσα στην ομάδα που συνιστούν να μη γίνει τώρα μεταγραφή, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βρήκε το δρόμο του και την ηρεμία του... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags