Facebook Pixel Sportdog.gr | «Οργιάζει» στον Ολυμπιακό, αλλά τον... έδιωχναν – Ανατροπή με τον «κλεισμένο», τι θα κάνει ο Μπλατ!
Μπάσκετ
| 2018-11-30 23:45:00

«Οργιάζει» στον Ολυμπιακό, αλλά τον... έδιωχναν – Ανατροπή με τον «κλεισμένο», τι θα κάνει ο Μπλατ!

του Pick n' Scroll
«Οργιάζει» στον Ολυμπιακό, αλλά τον... έδιωχναν – Ανατροπή με τον «κλεισμένο», τι θα κάνει ο Μπλατ!

Χαμός με τη μεταγραφή που θέλουν να κλείσουν οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ανοδική του πορεία, κερδίζοντας εύκολα την Μπουντούτσνοστ (92-70) και κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την πρόκρισή του στην οκτάδα.

Οι Πειραιώτες με πολύ καλή ψυχολογία από τις νίκες με Μπάγερν και Ρεάλ δεν ίδρωσαν ιδιαίτερα για να καταβάλλουν την αντίσταση των Μαυροβούνιων, που είχαν μείνει στη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας με την ΤΣΣΚΑ.

Αλλά βεβαίως μέτρησε πολύ περισσότερο η εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Μπλατ, όπως και η ποιοτική της ανωτερότητα σε σχέση με την αντίπαλό της.

Ο Ζακ ΛεΝτέι ήταν ο παίκτης, που έκανε την διαφορά. Ο νεαρός πάουερ-φόργουορντ σημείωσε 28 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ και έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις, που κάνει τον τελευταίο καιρό. Τον ΛεΝτέι πολλοί τον επέκριναν μέχρι πριν από κάποιες εβδομάδες. «Δεν κάνει. Είναι κοντός για σέντερ», «Δεν μπορεί να μαρκάρει. Δεν είναι παίκτης για τον Ολυμπιακό» είναι μερικά από αυτά, που είχαν αναφερθεί. Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αν και όλοι περιμένουν να τον δουν στα πιο δύσκολα και στα πιο κρίσιμα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στον σχεδιασμό, που έχει κάνει για την πρόκριση στην οκτάδα. Εχει χάσει από Αρμάνι και Φενέρ στο ΣΕΦ, αλλά έχει κερδίσει εκτός έδρας την Μπασκόνια και την Χίμκι. Πάνω, κάτω είναι μέσα στους υπολογισμούς του. Και κάπως έτσι έχουν ξεχαστεί και οι δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό.

«Θα πάρουμε παίκτη τώρα;» είναι αυτό, που ρωτάνε οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Ο Μπράντον Πολ είναι στο ακουστικό του, αλλά κάπου το θέμα έχει παγώσει, μετά τις τελευταίες νίκες της ομάδας. Αλλοι, πάντως, λένε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν κάτι καλύτερο από τον Πολ.

Ο χρόνος θα δειξει αν τελικώς ο Μπλατ θα κάνει κίνηση ή θα συνεχίσει το ρόστερ με την μορφή, που έχει τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κίνδυνος για τον τραγικό ΠΑΟ – 2 εκατ. και… βαριέται - «Φωνές» για Πασκουάλ, αυτόν φέρνει ο Δημήτρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags