Facebook Pixel Sportdog.gr | Το παίρνει χωρίς να παίξει μπάλα ο ΠΑΟΚ και χωρίς προπονητή – Ολυμπιακό σφυρίζει η διαιτησία
| 2018-12-04 23:06:00

Το παίρνει χωρίς να παίξει μπάλα ο ΠΑΟΚ και χωρίς προπονητή – Ολυμπιακό σφυρίζει η διαιτησία

του Κωστή Ραπτόπουλου
Το παίρνει χωρίς να παίξει μπάλα ο ΠΑΟΚ και χωρίς προπονητή – Ολυμπιακό σφυρίζει η διαιτησία

Φοβερές ατάκες για τη Λαμία, τον Λουτσέσκου και τον... ψυχολόγο.

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα παίζοντας τη χειρότερη μπάλα στην ιστορία του και έχοντας τα λιγότερα σφυρίγματα, γιατί τα περισσότερα τα έχει ο Ολυμπιακός. Θα το πάρει δηλαδή και μη ευνοημένος. Επίσης θα το πάρει μη έχοντας έναν προπονητή στον πάγκο.

Γιατί ο Λουτσέσκου, είναι μία ποδοσφαιρική, προπονητική απάτη. Είναι ομάδα του προέδρου και τριών-τεσσάρων πολύ καλών παικτών. Έχει από τα πιο αργά χαφ και από ομάδες Β' Εθνικής.

Ένας πολύ καλός άξονας μεσοαμυντικός και ένας πολύ καλός τερματοφύλακας είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτοί δίνουν τους βαθμούς. Δηλαδή θα πάρει πρωτάθλημα με MVP τον τερματοφύλακά του, το δεξιό του στόπερ και το φορ του. Σύνολο δεν υπάρχει.

Είναι αδούλευτος τακτικά. Έχει δουλέψει μόνο δύο κομπίνες στις στημένες φάσεις που του βγήκαν σε κάποια ματς. Κίνηση χωρίς τη μπάλα δεν υπάρχει. Υπάρχει η πλευροκόπηση και η σέντρα. Αυτό είναι κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιατί τον δεύτερο, ο οποίος θα είναι ο Ολυμπιακός, όπως φαίνεται, τον σπρώχνει η διαιτησία. Σε πολλά ματς δημιουργεί αλλά οι εκτελέσεις του είναι ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Δεν είναι άτυχος, είναι άστοχος και κακός στις εκτελέσεις.

Μία μεγάλη ομάδα φαίνεται στη μεγάλη περιοχή. Γι'αυτό ο Φετφατζίδης είναι κακός παίκτης. Είναι καλός εκτός περιοχής, αλλά όταν μπαίνει μέσα στο κουτί θέλει συνεδρία με ψυχολόγο.

Για το χέρι του Βιεϊρίνια έχω να πω, ότι ο Πορτογάλος ούτως ή άλλως αμυντικά είναι πολύ μέτριος. Στα 33 του έχει χάσει τη φρεσκάδα του, τον έχει καταπιεί και ο ΠΑΟΚ, γιατί είναι ουσιαστικά το δεκάρι του μαζί με τον Μάτος. Ο Βιεϊρινια του χρόνου θα είναι παλαίμαχος. Έχει τελειώσει όπως και ο Βραζιλιάνος. Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θέλει δύο πλάγια μπακ. Βρήκε δύο καλούς αμυντικούς που δέσανε και έβγαλαν δουλίτσα αλλά πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν άλλο να δώσουν, ήρθε το γείρας.

Για τη διαιτησία, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε πολλά καρβέλια ψωμί, για να πάρει ψίχουλα. Η αναλογία των λέει ότι ξόδεψε πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, για να πάρει λίγα. Τα λεφτά του Σαββίδη δεν πιάσανε τίποτα. Επεσαν πάνω στο ρώσικο ρούβλι και τον ξεπουπούλιασαν εις γνώση του.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι μόνη ομάδα που θα πάρει πρωτάθλημα χωρίς να παίζει μπάλα και την εύνοια στη διαιτησία να την έχει ο δεύτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Αποσύρονται τα στοιχήματα για τον φετινό πρωταθλητή - Δεν έχει ξαναγίνει - Τι παιζει

«Ντου» μεγαθήριων για την ταλεντάρα του ΠΑΟΚ – Έγινε… Ολυμπιακός κι έρχεται «πόλεμος»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags