Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι σκυλιασμένη να είναι η ΑΕΚ, έβγαλε επιθετικότητα - Επιτέλους τα... βρήκαν Μάνταλος-Πόνσε
| 2018-12-08 23:00:00

Έτσι σκυλιασμένη να είναι η ΑΕΚ, έβγαλε επιθετικότητα - Επιτέλους τα... βρήκαν Μάνταλος-Πόνσε

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έτσι σκυλιασμένη να είναι η ΑΕΚ, έβγαλε επιθετικότητα - Επιτέλους τα... βρήκαν Μάνταλος-Πόνσε

Πλασματικό το 2-0 της Ένωσης με τη Λαμία.

To 2-0 με τη Λαμία αδικεί πολύ την ΑΕΚ. Αυτό το παιχνίδι δεν ήταν για τόσο χαμηλό σκορ, αλλά για 5-0 αφού η Ένωση έβγαλε ευκαιρίες αρκετές, είχε και δύο δοκάρια και συνολικά 13 σε όλο το πρωτάθλημα.

Και για να μιλήσουμε λίγο για νούμερο, αυτήν τη στιγμή, με ένα παιχνίδι περισσότερο, η ΑΕΚ που έχει χάσει το τρένο του τίτλου, έχει την καλύτερη επίθεση στη Super League με 22 γκολ. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 21 και ο ΠΑΟΚ με 20. Ο Ατρόμητος έχει 18 και ο Ολυμπιακός 17.

Αυτό που παρατήρησαν οι Ενωσίτες που παρακολούθησαν την αναμέτρηση είναι ότι η ομάδα βγάζει αντίδραση. Έμοιαζε να παίζει σκυλιασμένη για τη νίκη. Έτσι θέλουν άλλωστε να τη βλέπουν, να διψά για τη νίκη.

Ο MVP Πόνσε που σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είχε κάνει χατ τρικ έτρεχε από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90' χωρίς να υπάρχει αύριο. Λες και το πρωτάθλημα ξεκίνησε σήμερα και ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου είναι ακόμα βιώσιμος.

Τι άλλο αξιόλογο μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι; Η ΑΕΚ χωρίς τον Λιβάγια βρήκε λύσεις. Επίσης είδαμε τον Μάνταλο να συνεργάζεται για πρώτη φορά άψογα με τον Πόνσε και αμφότεροι μαζί με τον αγαπημένο της εξέδρας, Μπογέ, να φτιάχνουν μία πολύ καλή τριπλέτα στην επίθεση.

Όσον αφορά τον Αλμπάνη κέρδισε το χειροκρότημα. Μπήκε με όρεξη, έκανε προσπάθεια και είχε δοκάρι στο τέλος της αναμέτρηση. Λόγω άγχους όμως έχασε αρκετά κοντρόλ. Σε ορισμένες στιγμές στερήθηκε ψυχραιμίας με αποτέλεσμα να μην του βγούνε κάποιες ενέργειες.

Την Τετάρτη η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στους ομίλους του Champions League. Η Ένωση πρέπει να πάρει αποτέλεσμα γιατί η φετινή συγκομίδη είναι ανύπαρκτη και να αποχαιρετήσει όπως πρέπει την κορυφαία διοργάνωση, στην οποία πρέπει να επιστρέψει δυνατότερη του χρόνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags