Facebook Pixel Σκάει το «μπαμ» Γιαννακόπουλου - Έρχεται παικταράς - Οριστικό για Πασκουάλ - Τι έγινε με Πεδουλάκη
Μπάσκετ
| 2018-12-10 23:00:00

Σκάει το «μπαμ» Γιαννακόπουλου - Έρχεται παικταράς - Οριστικό για Πασκουάλ - Τι έγινε με Πεδουλάκη

του Pick n' Scroll
Σκάει το «μπαμ» Γιαννακόπουλου - Έρχεται παικταράς - Οριστικό για Πασκουάλ - Τι έγινε με Πεδουλάκη

Γκαζώνει το αφεντικό για τη μεγάλη κίνηση. Στον πάγκο ο...

Ο Παναθηναϊκός νίκησε περίπου όσο δύσκολα δείχνει το τελικό 80-75 το Περιστέρι. Γιατί τα βρήκε σκούρα από την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο (μαζί με τους «πράσινους») της Α1; Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο βασικότερος έχει να κάνει με το ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετώπισαν το παιχνίδι με υπεροψία. 'Η αν θέλετε το είδαν σαν αγγαρεία. Με την φανέλα και τα ονόματά τους πίστεψαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα κατάφερναν. Οπως και έγινε.

Από κει και πέρα, έλειψαν οι Αντετοκούνμπο, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου. Μπορεί να μιλάει ο Παναθηναϊκός για απουσίες, όταν παίζει στο γήπεδό του με το Περιστέρι; Μπορεί σε κάποιο βαθμό, βασικά γιατί μιλάμε για τρεις παίκτες στην ίδια θέση. Και έλειψαν δύο (ο Αντετοκούνμπο με τον Παπαπέτρου), που είναι βασικά αμυντικά εργαλεία για τον Πασκουάλ.

Συν τοις άλλοις το Περιστέρι φέτος είναι εξαιρετικό. Δεν είναι για να κερδίζει τον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη για ένα ακόμη παιχνίδι εμφάνισε σύνολο με αρχή, μέση και τέλος. Ετσι, όπως πήγε το ματς, δεν μπορούσε να κερδίσει, αλλά είναι σαν νίκη αυτό, που έκανε στο ΟΑΚΑ.

Ο Πεδουλάκης χειροκροτήθηκε από τους λίγους φίλους του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στο γήπεδο. Σίγουρα δε πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» θα τον ήθελαν τώρα στην ομάδα τους, αλλά ο Πασκουάλ δεν φεύγει από τη θέση του. Προς το παρόν τουλάχιστον...

Κάτι, όμως, θα γίνει στον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι να γίνει μεταγραφή. Οχι, όμως, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Με τον τρόπο, που πορεύονται οι «πράσινοι» δεν είναι για πολλά πράγματα, και αυτό πρέπει να αλλάξει. Κάτι που πάνω από όλα ξέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Και όπως είπε πριν από λίγο ο Νίκος Παππάς «ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας. Εχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να κερδίζουμε και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Δεν έχουμε ανάλογη εικόνα. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεισμός μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αποχωρεί κορυφαίος παράγοντας - Διαβάστε το όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags