Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης - Ντέβιντ Μπλατ: Η απορία του Σπανούλη που δεν έπαιξε στα τελευταία λεπτά με Νταρουσάφακα
Μπάσκετ
| 2018-12-27 22:00:00

Τι συνέβη με Σπανούλη στην Πόλη, τον έπιασε η κάμερα να… - Η ήττα φέρνει μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Τι συνέβη με Σπανούλη στην Πόλη, τον έπιασε η κάμερα να… - Η ήττα φέρνει μεταγραφή!

Γιατί έχασε ο Ολυμπιακός, «θέμα» και με Μάντζαρη.

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης - Ντέβιντ Μπλατ: Ο Ολυμπιακός είχε τα μαύρα του τα χάλια στην Τουρκία απέναντι στην Νταρουσάφακα και έτσι έχασε απολύτως φυσιολογικά και δίκαια (79-75).

Οι Πειραιώτες άφησαν τον πολύ καλό εαυτό, που έδειχναν τελευταία, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και στην Αθήνα. Οι της Νταρουσάφακα πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα και γενικά στις φάσεις, εμφανιζόμενοι πολύ πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Τόνι Ντάγκλας, ήταν ο βασικός λόγος, που η τουρκική ομάδα πήρε τη νίκη. Για λίγο έχασε το νταμπλ νταμπλ, αφού είχε 19 πόντους και 9 ασίστ. Ο Ολυμπιακός είχε...Ντάγκλας τον Στρέλνιεκς, αλλά δεν έφτανε, αφού ο Σπανούλης ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ ο Ουίλιαμς-Γκος είχε καλές και κακές στιγμές.



Ο Μάντζαρης δεν χρησιμοποιήθηκε και είναι μία ακόμη απόδειξη ότι δεν υπολογίζεται και τόσο από τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο τελευταίος θα επιταχύνει τώρα τις ενέργειές του, ώστε ο Ολυμπιακός να προσθέσει έναν ακόμη γκαρντ στο ενεργητικό του. Εναν γκαρντ, που αναμένεται να έρθει από τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ.

Ο Μπλατ έπαιξε για μία ακόμη φορά στα τελευταία λεπτά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη. Οταν πιο πριν ο διεθνής γκαρντ είχε αντικατασταθεί, η κάμερα τον έπιασε να απορεί. Και με την Φενέρ ο Σπανούλης δεν είχε παίξει στα τελευταία λεπτά και ο Ολυμπιακός έχασε.

Χάνοντας από την Νταρουσάφακα οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μία μοναδική ευκαιρία να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την τέταρτη και την πέμπτη θέση. Ακόμη ελπίζουν, αλλά είναι να χτυπάς το κεφάλι σου, όταν χάνεις από την ουραγό της Ευρωλίγκας. Από μία αξιόμαχη ομάδα μεν, που, όμως, πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μετρούσε μόλις μία νίκη. Και αυτή στην Πόλη επί της Μπουντούτσνοστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστια έκπληξη με Εμενίκε - Βρήκε επιτέλους νέα ομάδα - Δεν φαντάζεστε πού υπογράφει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags