Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Φέρνει παίκτη για να τα αλλάξει όλα ο Γιαννακόπουλος
| 2019-01-04 23:40:00

Έτσι το γυρίζει ο Γιαννακόπουλος - Αυτούς φέρνει - Έτοιμος για NBA - Θα γίνει το τρομερό;

του Pick n' Scroll
Έτσι το γυρίζει ο Γιαννακόπουλος - Αυτούς φέρνει - Έτοιμος για NBA - Θα γίνει το τρομερό;

Σκάνε μεταγραφές και αποχώρηση-βόμβα. Εξελίξεις-φωτιά μετά το ντέρμπι.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έδειξε τον χαρακτήρα του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μόνο ότι πήρε τη νίκη, που τόσο χρειαζόταν. Είναι ότι παράλληλα κάλυψε την διαφορά του αγώνα, έστω και αν...προσπάθησε πολύ στο τέλος να την χάσει. Ο Γκιστ, όμως, αστόχησε και έτσι οι Πειραιώτες έχουν την ισοβαθμία.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και μάλιστα τόσο εύκολα τον στόχο του, γιατί το ήθελε πιο πολύ. Και συν τοις άλλοις έπαιζε στην έδρα του, ενώ γενικά είναι πιο έτοιμος ως ομάδα από τον μεγάλο του αντίπαλο. Εχει κάνει κανονικά προετοιμασία με τον Ντέιβιντ Μπλατ, κάτι, που δεν ισχύει για τους «πράσινους». Οι τελευταίοι άλλαξαν την προηγούμενη εβδομάδα προπονητή και δεν είναι δυνατόν μέσα σε λίγες μέρες να δουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Με την ΤΣΣΚΑ λειτούργησε η ψυχολογία της αλλαγής προπονητή, αλλά δεν γίνεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει μεταμόρφωση. Το υλικό του Παναθηναϊκού δεν είναι το καλύτερο δυνατό και για αυτό το λόγο θα αποκτηθεί άμεσα γκαρντ. Είναι πιθανό να υλοποιηθεί η σκέψη και για απόκτηση ψηλού, αφού αυτοί, που υπάρχουν, δεν είναι ικανοί για το βήμα παραπάνω. Ο Λάσμε και ο Γκιστ δεν είναι δυάδα για ομάδα, που θέλει να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρωλίγκα.

Αντίθετα, ψηλός για ομάδα, που θέλει να διακριθεί, είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έκανε πάρτι κάτω από τα δύο καλάθια. Είχε 18 πόντους, πήρε 18 ριμπάουντ και γενικά έκανε αφόρητη τη ζωή των αντιπάλων του. Είναι πλέον έτοιμος για το μεγάλο άλμα στο ΝΒΑ. Σπουδαίος για τους νικητές ήταν και με τα τέσσερα του τρίποντα ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ οι αθόρυβες σταθερές του Ολυμπιακού ήταν ο Πρίντεζης με τον Παπανικολάου. Ειδικά ο τελευταίος έκανε πολύ περισσότερα πράγματα από τους 12 πόντους, που πέτυχε.

Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδο στην πεντάδα. Αν πάρει στο τέλος την τέταρτη ή την πέμπτη θέση, τότε θα έχει μεγάλη τύχη να προκριθεί στο φάιναλ-φορ της Βιτόρια. Ο Παναθηναϊκός, χάνοντας στο ΣΕΦ, έχασε έδαφος, όχι μόνο για την πεντάδα, αλλά για την οκτάδα περισσότερο. Θα πρέπει να προσέξει πολύ, ώστε να μην γίνει το τρομερό, να μείνει εκτός οκτάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags