Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Άναβε πούρα ο Πασκουάλ - Δεν είναι κλάση ο Μιλουτίνοφ - Κανένας σεβασμός στον Γιαννακόπουλο
| 2019-01-05 10:11:00

Άναβε πούρα ο Πασκουάλ - Δεν είναι κλάση ο Μιλουτίνοφ - Κανένας σεβασμός στον Γιαννακόπουλο

Sportdog Team
Άναβε πούρα ο Πασκουάλ - Δεν είναι κλάση ο Μιλουτίνοφ - Κανένας σεβασμός στον Γιαννακόπουλο

Θα γίνουν ανέκδοτα στον Λαζόπουλο. Όρθια καταστροφή ο...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Και κάπου εκεί στο τέλος της τρίτης περιόδου, όταν ψόφησε οριστικά κάθε ενδιαφέρον για την τροπή του αγώνα, άρχισαν οι χαβαλεδιάρικες ερωτήσεις στο καφενείο του Λουκά, στο Παγκράτι: «Πείτε ρε παιδιά, ειλικρινά, τα βάφει ή δεν τα βάφει ο Πιτίνο;».

Εκεί είχε κάτσει η μπίλια, τόσο πολύ είχε ανοίξει το σκορ σε αυτή την ταινία τρόμου που παρίστανε τηn μπασκετική συνάντηση. Σχεδόν στους είκοσι πόντους ήτανε τότε, με τον Ολυμπιακό να κάνει ένα πρωτόγνωρο (για τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον…) πάρτυ. Κι εκείνη την ψυχή τον Πασκουάλ να παραγγέλνει το τέταρτο Λαγκαβούλιν και να ανάβει το τρίτο Κοχίμπα σερί!

Έτσι είναι παιδιά, στο δύο μηδέν απέναντι στον Ολυμπιακό τον είχε ο Ισπανός τον Παναθηναϊκό. Κι ήρθε ο Πιτίνο ο γίγαντας κι έφαγε δεκαπέντε πόντους στο κεφάλι. Πού αν δεν το ρίχνανε οι ερυθρόλευκοι στο χαβαλέ στην τέταρτη περίοδο (εξαιρέση o Πρίντεζης βεβαίως, που δεν καταλαβαίνει από αυτά), η διαφορά θα είχε ξεπεράσει το εικοσάμπαλο. Και τότε τι θα έλεγε ο προπονητής των πρασίνων; Για το γαμημένο το ντέρμπι Κεντάκι-Λούιβιλ ή για το γεγονός ότι ο Γκιστ κι ο Λάσμε είναι τόσο γριές που σε λίγο θα λέει ανέκδοτα για πάρτη τους ο Λαζόπουλος; Ότι είναι για αντιγηραντική κρέμα κι όχι για το γήπεδο; Ότι είναι για το πιεσόμετρο και για να τσακώνονται ποια απ’ τις δύο χοληστερόλες είναι η καλή και ποια η μάπα;



Σε αυτές τις απορίες καταλήγεις άμα σου κλείνει το σπίτι ο Μιλουτίνωφ. Ένας σέντερ που δεν είναι μεγάλη κλάση (θα επιμείνω σ’ αυτό), αλλά είναι γρήγορος κι ευκίνητος, δεν είναι με το ένα πόδι στον τάφο. Σε αντίθεσή με τους συναδέλφους του στον Παναθηναϊκό, που αν συνεχίσουν έτσι θα τους παραλάβουν σε λίγο καιρό οι Τελεταί Μπούκουρας…

Αμ ο Καλάθης; Όρθια καταστροφή ήταν χθες, από εκεί που είχε πάρει μόνος του την ΤΣΣΚΑ. Τότε όμως μπαίνανε τα σουτ, ενώ σήμερα μόνο κάποιες τυχαίες προσπάθειες στην τρίτη περίοδο του βγήκανε. Και οι πάσες του μοιάζανε λες και ήτανε πασαλειμμένα τα χέρια του με σκατά. Χειρότερο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα δεν έχει ξανακάνει, δεν ξέρω αν έχει ξανακάνει τόσο άθλια εμφάνιση στην καριέρα του όλη.

Και περιμένεις ύστερα να σε σώσουν η αυτοθυσία του Λεκαβίτσιους και οι ηρωισμοί του Παππά; Καλή τύχη αγόρι μου και καλό ταξίδι. Αυτά γίνονται μόνο στα ανοιχτά γήπεδα, με τα δόλια τα γκομενάκια να χειροκροτούν στις τσιμεντένιες εξέδρες. Δεν γίνονται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Και κυρίως δεν γίνονται με έναν αντίπαλο αποφασισμένο να πάρει το αίμα του πίσω!

Υ.Γ. 1: Το αστείο είναι ότι η διαφορά άνοιξε για πρώτη φορά με τον Μπόγρη μέσα. Πλάκα θα έχει, να θέλει να πάρει τα εύσημα…

Υ.Γ. 2: Τουλάχιστον οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να σεβαστούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που δεν μάσησε και κατέβηκε στο ΣΕΦ.

Υ.Γ. 3: Μην τρελαθούμε τώρα, δεν έγινε ο Ολυμπιακός από τη μια μέρα στην άλλη η καλύτερη αμυντικά ομάδα στην Ευρώπη.

Υ.Γ. 4: Ας μην καεί ο Μήτογλου, πληζ. Αυτό το παιδί δεν είναι κεφάλαιο μόνο για τον Παναθηναϊκό, είναι και για το ελληνικό μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα «πέσει» το ΟΑΚΑ - Αυτόν τον γκαρντ φέρνει ο Γιαννακόπουλος; - Παίζει ΝΒΑ, φούντωσαν οι φήμες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags