Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Ατάκα σοκ, πανηγυρίζουν οι Αγγελόπουλοι
| 2019-01-06 22:03:00

Πανηγύρισαν για Τίμα οι Αγγελόπουλοι - Έχει... Τζόρνταν ο Ολυμπιακός - Ατάκα... ΣΟΚ από Σπανούλη

του Pick n' Scroll
Πανηγύρισαν για Τίμα οι Αγγελόπουλοι - Έχει... Τζόρνταν ο Ολυμπιακός - Ατάκα... ΣΟΚ από Σπανούλη

Ποιο καλάθι τρέλανε τα αφεντικά και ποιον φέρνει ο Μπλατ;

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Είδατε τι κάνει μία νίκη και μάλιστα μεγάλη επί του Παναθηναϊκού; Δίνει φτερά στους παίκτες και κάτι παραπάνω. Πριν από λίγο ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ και φουλάρει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την διαβολοβδομάδα που έρχεται. Για τα παιχνίδια με την Μπασκόνια και τη Ρεάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι», 40 ώρες μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στο ίδιο γήπεδο την ενισχυμένη ΑΕΚ. Παρά την κούραση, της έδωσαν και κατάλαβε, όπως μαρτυράει το τελικό 101-75.

Η ψυχολογία από τη νίκη επί των «πράσινων» ήταν στα ύψη και την ίδια ώρα ο Ντέιβιντ Μπλατ ενήργησε λογικά, βάζοντας και άλλους παίκτες στην εξίσωση. Οπως τον Τίμα, τον Βεζένκοφ και τον Μπόγρη. Και οι τρεις τον δικαίωσαν και ειδικά ο Λετονός. Μάλιστα, μετά από ένα τρίποντο του Τίμα, η κάμερα έπιασε τους Αγγελόπουλους να πανηγυρίζουν έξαλλα. Το έκαναν γιατί τον πιστεύουν τον Λετονό, το έκαναν, γιατί δεν θέλουν ούτε για αστείο να σκέφτονται ότι η πιο ακριβή τους καλοκαιρινή μεταγραφή δεν θα βοηθήσει.

Παράλληλα, όμως, ετοιμάζονται για μία ακόμη μεταγραφή, αυτή του γκαρντ. Ο Μπλατ θα ήθελε τον Τζόρνταν Λόιντ, που είναι στους Ράπτορς, αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγες μέρες ακόμα για να δει αν θα μείνει ελεύθερος. Εχει, πάντως, κι άλλους παίκτες στη λίστα του και είναι σίγουρο ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρει τη λύση.

Εχει, πάντως, ήδη έναν...Τζόρνταν στην ομάδα του, τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος με την ασίστ που έδωσε στον Γιώργο Μπόγρη, ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και έγινε ο κορυφαίος σε αυτό τον τομέα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σπανούλης συνεχίζει να «κεντάει» μέσα στα παρκέ, οδεύοντας στα 37 του, και όπως λέει στο στενό του περιβάλλον θέλει να παίζει για πολλά ακόμη χρόνια, αφού θεωρεί τον εαυτό του (και έτσι είναι) κάτι παραπάνω από ακμαίο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags