Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιωάννης Παπαπέτρου: Tρομεροί Παπαπέτρου και Καλάθης - Θα βοηθήσει ο Κιλπάτρικ - Έρχεται και ψηλός
Μπάσκετ
| 2019-01-09 23:17:00

Από τον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου - «Γκαζώνει» με Κιλπάτρικ - Φέρνει και ψηλό ο Πιτίνο

του Pick n' Scroll
Από τον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου - «Γκαζώνει» με Κιλπάτρικ - Φέρνει και ψηλό ο Πιτίνο

Τα... γνωστά Καλάθης και Γκιστ. Με ποιους δε βγαίνει η δουλειά;

Παναθηναϊκός - Ιωάννης Παπαπέτρου: Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο έπρεπε να παίξει για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν. Νίκησε με 77-67 τη γερμανική ομάδα και την έφτασε στη βαθμολογία. Εχει και το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία, αφού στην Γερμανία είχε χάσει με μόλις ένα πόντο.

Οι πρωταθλητές για να τα καταφέρουν πρώτα από όλα στηρίχτηκαν στην άμυνά τους. Το παθητικό των 67 πόντων μιλάει από μόνο του. Ο Ρικ Πιτίνο είχε πει ότι όλα πρέπει να ξεκινήσουν από τα μετόπισθεν και η κατεύθυνση που έδωσε έπιασε τόπο.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε την πιο μεστή εμφάνιση από τότε, που πήρε τον δρόμο από το ΣΕΦ για το ΟΑΚΑ. Με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ έκανε ατομικό ρεκόρ Ευρωλίγκας και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει τους δύο βαθμούς.

Ο Νικ Καλάθης ήταν στα γνωστά του στάνταρντς με νταμπλ νταμπλ σε πόντους και ασίστ, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε τη χρησιμότητα του ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι και πάλι στην οκτάδα και είναι πλέον στο χέρι του να μπορέσει να μείνει σε αυτή. Αν κερδίσει μεθαύριο την Μπαρτσελόνα, τότε θα έχει μπει για τα καλά στον σωστό δρόμο.

Την ίδια ώρα περιμένει τον Σον Κιλπάτρικ στην Αθήνα, προκειμένου να του λύσει προβλήματα στην επίθεση. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ αναμένεται μεθαύριο και ο Πιτίνο θέλει να δει από τον 28χρονο τα πλούσια επιθετικά προσόντα, που εμφάνισε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα πάρει και ψηλό. Ο Πιτίνο θεωρεί ότι με τους υπάρχοντες παίκτες δεν βγαίνει η δουλειά στη φροντ-λάιν και γι' αυτό τον λόγο έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός αλτικού πάουερ-φόργουορντ. Εχει 2-3 ονόματα στην ατζέντα του και δε θα αργήσει να πάρει την τελική απόφαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags