Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέβιντ Μπλατ: Πού να έπαιζε και ο Κάρολ - Δικαίωση Μπλατ με Μπόγρη - Τώρα τελικός - Ποιος έρχεται;
| 2019-01-11 00:17:00

Πού να έπαιζε και ο Κάρολ - Δικαίωση Μπλατ με Μπόγρη - Τώρα τελικός - Ποιος έρχεται;

του Pick n' Scroll
Πού να έπαιζε και ο Κάρολ - Δικαίωση Μπλατ με Μπόγρη - Τώρα τελικός - Ποιος έρχεται;

Τι κρατάει ο Ολυμπιακός. Αυτός θύμισε τον παικταρά.

Ολυμπιακός - Ντέβιντ Μπλατ: Ο Ολυμπιακός το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν άντεξε απέναντι σε μία ποιοτικότερη Ρεάλ, που έπαιζε στην έδρα της και προερχόταν από δύο κάκιστες εμφανίσεις. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την υπερπροσπάθεια με την Μπασκόνια και παίζοντας ξανά χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ήταν στην διεκδίκηση της νίκης μέχρι και τις αρχές της τέταρτης περιόδου. Η Ρεάλ, όμως, πάτησε το γκάζι, άρχισε να βάζει και πάλι τα τρίποντα και εν τέλει πήρε μία εύκολη νίκη, καλύπτοντας και την διαφορά του πρώτου αγώνα.

Ο Ολυμπιακός κρατάει το ότι στάθηκε για μεγάλο διάστημα ανταγωνιστικός κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, την για μία ακόμη φορά ικανοποιητική απόδοση των ρούκις στην Ευρωλίγκα, Γουίλιαμς-Γκος και Λε Ντέι, καθώς και την καλύτερη εμφάνιση του Γιώργου Μπόγρη. Ο διεθνής σέντερ έκανε σπουδαία πράγματα στο παρκέ, πέτυχε 12 πόντους και θύμισε τον πολύ καλό παίκτη, που βλέπαμε στην Ανδόρρα, την Μπιλμπάο και την Τενερίφη. Δικαίωσε έτσι και τον Μπλατ, που συνέχεια μιλάει με καλά λόγια για το πρόσωπό του.



Η Ρεάλ από την πλευρά της επιβεβαίωσε το τεράστιο ταλέντο της. Είναι χαρακτηριστικό ότι σημείωσε στο ρελαντί 13 τρίποντα, τι κι αν δεν έπαιξε ο καλύτερός της σουτέρ, ο Τζέισι Κάρολ.

Με αυτή την εντός προγράμματος ήττα ο Ολυμπιακός μένει πίσω στο κυνήγι της τέταρτης και της πέμπτης θέσης, ειδικά αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Θα μείνει ακόμη πιο πίσω, αν δεν μπορέσει την ερχόμενη εβδομάδα να νικήσει την Χίμκι στο ΣΕΦ. Για ένα ματς, όπου ο Αλεξέι Σβεντ, το μεγάλο όπλο της Χίμκι, κάνει αγώνα, ώστε να μπορέσει να δώσει το παρών.

Μένει να δούμε επίσης πότε τελικά θα πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει βρει ακόμη αυτό, που του αρέσει, αλλά εκτιμάται ότι γρήγορα θα δοθεί λύση σε ένα θέμα, που μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα τους... τρελάνει τελείως ο Μαρτίνς - Δεν φαντάζεστε σε ποιον δίνει φανέλα βασικού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags