Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Γιατί κατέληξε στον Άντριαν Πέιν ο Πιτίνο
| 2019-01-12 18:54:00

Γιατι τον θέλει ο Πιτίνο - Δεν τρελάθηκε ο κόσμος - Έχει να παίξει δυο μήνες - Μ’ αυτόν χτυπάει 8αδα

του Pick n' Scroll
Γιατι τον θέλει ο Πιτίνο - Δεν τρελάθηκε ο κόσμος - Έχει να παίξει δυο μήνες - Μ’ αυτόν χτυπάει 8αδα

Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις. Γεμίζει το «οπλοστάσιο».

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Εδώ και αρκετές μέρες γράφαμε με βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός, πέρα από γκαρντ, θα πάρει και ψηλό. Και χθες το βράδυ βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Αντριαν Πέιν, του Αμερικάνου πάουερ-φόργουορντ, που είχαν πέρυσι οι «πράσινοι». Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν θα αργήσει να έρθει η συμφωνία.

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού κάτω από τα καλάθια επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του πήραν 19 ριμπάουντ και οι αντίπαλοί τους 20 περισσότερα. Οι τρεις ψηλοί του Παναθηναϊκού πήραν μόλις 1 αμυντικό ριμπάουντ.

Ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε με αυτά τα δεδομένα να εισηγηθεί την απόκτηση ψηλού και ο Πέιν μετράει αντίστροφα για να φορέσει ξανά την «πράσινη» φανέλα. Στο άκουσμά του οι περισσότεροι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν ενθουσιάστηκαν. Είναι, όμως, ένας πολύ αθλητικός παίκτης, που θα βοηθήσει στον τομέα των ριμπάουντ, θα βοηθήσει στο αμυντικό κομμάτι και κυρίως στον τομέα των αλλοιώσεων των αντίπαλων σουτ.

Είναι άλλωστε παίκτης με προσόντα και παραστάσεις, έχοντας περάσει από τρεις ομάδες του ΝΒΑ. Μέχρι πρότινος έπαιζε στο πρωτάθλημα της Κίνας, όπου είχε θετική παρουσία. Εχει να παίξει, πάντως, κοντά στους δύο μήνες, καθώς έφυγε στα μέσα του Νοέμβρη από τους Κινγκς, την ομάδα της Κίνας, όπου αγωνιζόταν.

Ο Πιτίνο εμφάνισε έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη, αν και δεν είχε τον Λάνγκφορντ και τον Αντετοκούνμπο. Από δω και πέρα θα έχει τον Κιλπάτρικ, αναμένεται να έχει και τον Πέιν, οπότε τα όπλα του για τις μάχες, που ακολουθούν, θα είναι και πολλά και ισχυρά, ώστε η ομάδα του να προλάβει την οκτάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμαχία-βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Κάνουν μαζί «ντου» στον... - Αδιανόητη εξέλιξη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags