Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σον Κιλπάτρικ: Άστραψε και βρόντηξε - Γι’ αυτό έπαιζε NBA - «Όργια» με Καλάθη
| 2019-01-14 19:07:00

Άστραψε και βρόντηξε ο Κιλπάτρικ - Γι’ αυτό έπαιζε NBA - «Όργια» με Καλάθη - Είναι Έλιοτ Ουίλιαμς

του Pick n' Scroll
Άστραψε και βρόντηξε ο Κιλπάτρικ - Γι’ αυτό έπαιζε NBA - «Όργια» με Καλάθη - Είναι Έλιοτ Ουίλιαμς

Τρελαίνει κόσμο ο παικταράς. Δικαίωση Πιτίνο. Έτσι χτυπάει 8άδα.

Παναθηναϊκός - Σον Κιλπάτρικ: Άστραψε και βρόντηξε ο Αμερικανός άσος στο ντεμπούτο του με το Τριφύλλι. Μπορεί η Κύμη να είναι αδύναμος αντίπαλος, ο πρώην παίκτης, όμως, των Σικάγο Μπουλς έδειξε γιατί τόσα χρόνια έπαιζε και μάλιστα έπαιζε πολύ στο ΝΒΑ.

Τα επιθετικά του χαρακτηριστικά είναι ξεχωριστά και εμφάνισε ορισμένα από αυτά, πριν από λίγο στην Χαλκίδα με τους 20 πόντους που σημείωσε. Θα δώσει λύσεις στο μακρινό σουτ, γι' αυτό και τον πήρε ο Πιτίνο, την ίδια ώρα, όμως, προσθέτει προσωπικότητα στους Πράσινους και έναν παίκτη, που όταν θα είναι δίπλα του και ο Καλάθης (που δεν έπαιξε με την Κύμη), θα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα.

Τώρα όλοι οι Παναθηναϊκοί περιμένουν να δουν το νέο σταρ της ομάδας τους στα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια με Ζαλγκίρις και Μακάμπι. Αν θα μπορέσει, δηλαδή, να δώσει το κάτι παραπάνω, ώστε η αγαπημένη τους ομάδα να πάρει δύο νίκες, που θα ανοίξουν τον δρόμο για την οκτάδα.



Σε αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσει και ο Αντριαν Πέιν, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα. Ο Αμερικάνος σέντερ θα μπει κι αυτός κατευθείαν στο ψητό, καθώς οι υποχρεώσεις είναι άμεσες και δύσκολες.

Πολλοί που είδαν τον Σον Κιλπάτρικ στο ματς με την Κύμη, τον παρομοίασαν σε μεγάλο βαθμό με τον παικταρά Ελιοτ Ουίλιαμς, που είχε φέρει πριν από μερικά χρόνια ο Παναθηναϊκός.

Τον παρομοίασαν γιατί και οι δύο τους έχουν εκρηκτικό πρώτο βήμα και δύσκολα πιάνονται στο ένας εναντίον ενός. Μία διαφορά, πάντως, είναι ότι ο νυν άσος του Τριφυλλιού είναι πιο σταθερός σουτέρ από τον Ουίλιαμς, ο οποίος μετά το Τριφύλλι έκοψε το μπάσκετ.
 
Απολαύστε παρακάτω το εντυπωσιακό ντεμπούτο του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags