Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι μπαίνει στην πεντάδα - Κάνει μεταγραφή ο Μπλατ
| 2019-01-17 23:34:00

Ποιος Ζοτς; Αυτή τον βάζει 5άδα - Έτσι απογειώνεται - Έρχεται ο παικταράς του Μπλατ

του Pick n' Scroll
Ποιος Ζοτς; Αυτή τον βάζει 5άδα - Έτσι απογειώνεται - Έρχεται ο παικταράς του Μπλατ

Ποιοι έκαναν «όργια», το ματς που κρίνει τα πάντα και η μεταγραφάρα.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε ελκυστικό μπάσκετ, αλλά το τέλος είναι εκείνο, που μετράει. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έκοψε εύκολα το νήμα απέναντι στην Χίμκι και έκανε ένα ακόμη βήμα για την είσοδό της στη πρώτη πεντάδα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν βρέθηκε στην αρχική πεντάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε προβλήματα στη πρώτη περίοδο. Εκανε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά στην επανάληψη πάτησε το γκάζι και άφησε πολύ πίσω του την ρωσική ομάδα. Η επικράτηση του στηρίχθηκε περισσότερο στην άμυνα. Η Χίμκι χωρίς τον Σβεντ δεν είναι το ίδιο απειλητική επιθετικά, αλλά για τους «ερυθρόλευκους» είναι επιτυχία, που την κράτησαν στους 57 πόντους.

Μιλουτίνοφ και Παπανικολάου ήταν οι μπροστάρηδες της ελληνικής ομάδας. Οι κορυφαίοι παίκτες τους, δηλαδή, την τρέχουσα σεζόν. Ο Σέρβος σέντερ επανήλθε, αφού είχε χάσει τρία ματς λόγω ίωσης, και έκανε διαφορά με τους 13 πόντους και τα 7 ριμπάουντ, που πήρε.

Ο Παπανικολάου έκανε περισσότερα πράγματα, καθώς στην τρίτη περίοδο ήταν εκείνος, που καθάρισε το παιχνίδι. Με τα απανωτά του τρίποντα και την συνολική δουλειά, που έκανε μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει πλέον την Φενέρ στην Πόλη, αλλά το σημαντικότερο παιχνίδι για αυτόν είναι την μεθεπόμενη αγωνιστική, όταν και υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Αν νικήσει τους Καταλανούς, τότε θα έχει κάνει τεράστιο άλμα για την είσοδο στην πεντάδα με δεδομένο ότι τους είχε νικήσει στον πρώτο γύρο.

Και όλα αυτά ενώ αναμένεται κίνηση για την απόκτηση γκαρντ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει αρκετά ονόματα στη λίστα του και δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τον εκλεκτό με την αγωνία να ανεβαίνει στο κατακόρυφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Βράνιες; Ο Τόσιτς είχε απατήσει την Γελένα με γυναίκα συμπαίκτη του! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags