Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ: Φέρνει κι άλλη μεταγραφή μετά την ήττα από Μακάμπι
Μπάσκετ
| 2019-02-07 23:48:00

Έτσι δεν πάει Φάιναλ Φορ – ‘Ερχεται και ψηλός - Στη... γωνιά ο ΠΑΟ – ‘Ολα για όλα από Μπλατ

του Pick n' Scroll
Έτσι δεν πάει Φάιναλ Φορ – ‘Ερχεται και ψηλός - Στη... γωνιά ο ΠΑΟ – ‘Ολα για όλα από Μπλατ

Η κίνηση έκπληξη στο Λιμάνι και ο… τελικός στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το ματς με την Μπαρτσελονα αλλά δεν μπόρεσε να το εξαργυρώσει με νίκη στο Ισραήλ, όπου παρότι προσπέρασε με τρίποντο του Σπανούλη 14 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, έχασε με καλάθι του Ουιλμπέκιν 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος!



Έχασε στις λεπτομέρειες και έτσι έχασε μια ευκαιρία να μεινει πολυ ζωντανός για τις θέσεις 4-5. Για να τα καταφέρει πλέον χρειάζεται υπέρβαση της υπέρβασης. Ίσως με νίκη επί της Έφες στην Πόλη, να ξαναμπεί στο παιχνίδι.  Θα τα δώσει ολα για να μπορέσει να βρεθεί στη πεντάδα γιατι οι θέσεις 6-7-8 δύσκολα μπορούν να οδηγήσουν στο φάιναλ-φορ.

Η ομάδα του Μπλατ μεγαλύτερο στόχο, πάντως, έχει να γίνει πιο δυνατή ακόμη με την απόκτηση του Ουεμπερ και να εμφανιστεί έτσι όπως πρέπει στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Ίσως μάλιστα αποκτηθεί και ενας ψηλός, ώστε το ρόστερ να δυναμώσει ακόμη πιο πολύ. 

Προς το παρόν πάντως υπάρχει ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Τετάρτη. Στον Παναθηναϊκό τον περιμένουν πως και πως. Αλλά ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για ένα διπλό που θα του δώσει άλλη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το ματς πλέον στο ΟΑΚΑ θεωρείται πολύ σημαντικό και για τους Πειραιώτες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στην Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελή ανατροπή με παικταρά του Ολυμπιακού - Έρχεται πρόταση με πολλά... μηδενικά από κορυφαία ομάδα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags