Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα περάσει στην οκτάδα - Δίνουν λύσεις Λάνγκφορντ και Κιλπάτρικ, χειρότερος του Λάσμε ο Πέιν
Μπάσκετ
| 2019-02-22 23:31:00

Οι δύο «μεταγραφές» του Πιτίνο και ο… τελειωμένος - Δεν ξέρει που πατάει και βρίσκεται ο…

του Pick n' Scroll
Οι δύο «μεταγραφές» του Πιτίνο και ο… τελειωμένος - Δεν ξέρει που πατάει και βρίσκεται ο…

Μόνο έτσι μπορεί να περάσει στην οκτάδα ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε περίφημα απέναντι στην Χίμκι. Για μεγάλο διάστημα έπαιξε θεαματικό μπάσκετ, κέρδισε με ευκολία, ενώ κάλυψε και την διαφορά, με την οποία είχε χάσει στον πρώτο αγώνα στην Ρωσία. Κέρδισε και παίκτες, αφού ο ΝτεΣόν Τόμας έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κυρίως εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με 22 πόντους, ενώ έδειξε το θετικό του πρόσωπο και ο Σον Κιλπάτρικ με 17 πόντους. Οι κολώνες, όμως, της «πράσινης» επικράτησης ήταν ο Νικ Καλάθης με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Εβαλαν πόντους, έπαιξαν άμυνα και ήταν οι κύριοι λόγοι, που οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν τους δύο βαθμούς.

Τα πολύ πιο δύσκολα, όμως, έρχονται τώρα, καθώς για να έχει τύχη να περάσει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση πρέπει να πάρει ματς μακριά από το ΟΑΚΑ. Και αρχικά τα δύο, που ακολουθούν με την Νταρουσάφακα και την Γκραν Κανάρια. Και οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες, αλλά οι «πράσινοι» μακριά από το γήπεδό τους έχουν κερδίσει φέτος μόνο την Μπουντούτσνοστ. Καμμία άλλη ομάδα. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια έχουν χάσει, είτε εύκολα, είτε δύσκολα.

Θα τα καταφέρει το «τριφύλλι» σε Ισπανία και Τουρκία; Ο χρόνος θα δείξει. Αν πάρει τα δύο αυτά παιχνίδια, τότε θα έχει κάνει καλό βήμα για να μπορέσει να βρεθεί στην οκτάδα.

Εχει, πάντως, και άσχημα πράγματα η ομάδα του Ρικ Πιτίνο. Οπως η κακή παρουσία μέχρι στιγμής του Αντριαν Πέιν. Ο Αμερικάνος τα πάει πολύ χειρότερα μέχρι στιγμής από ό, τι ο παίκτης, που αντικατέστησε, ο Στεφάν Λάσμε. Κόντρα στην Χίμκι δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν και σίγουρα στα παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ μία τέτοια κακή παρουσία θα φανεί περισσότερο.

Ο Πιτίνο από την άλλη χαίρεται, που βλέπει τον Κιθ Λάνγκφορντ να έχει επιστρέψει μία χαρά από τον τραυματισμό του. Μάλιστα για τον Λάνγκφορντ ο Πιτίνο είχε πει μία στιγμή ότι θα μείνει έξω όλη την σεζόν. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, όμως, με τον πολύπειρο Αμερικάνο γκαρντ να δίνει βοήθειες. Κάτι, που έδειξε και στο...ημίχρονο στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" με τον παικταρά στο ΟΑΚΑ - Φέρ’ τον στο Τριφύλλι Γιαννακόπουλε να γίνει... χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags