Facebook Pixel Γιώργος Παπαγιάννης – Euroleague: Έτσι θα πάει 8αδα ο ΠΑΟ, στόχος το ματς με την Αρμάνι
Μπάσκετ
| 2019-03-01 00:35:00

Τρελάθηκε ο Πιτίνο, βρήκε "νέο Μιλουτίνοφ" – Έτσι θα πάει οκτάδα ο ΠΑΟ, μεγάλος στόχος ο… Τζέιμς!

του Pick n' Scroll
Τρελάθηκε ο Πιτίνο, βρήκε "νέο Μιλουτίνοφ" – Έτσι θα πάει οκτάδα ο ΠΑΟ, μεγάλος στόχος ο… Τζέιμς!

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να γίνουν… Ολυμπιακός.

Γιώργος Παπαγιάννης – Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του απέναντι στην Γκραν Κανάρια (80-99) και τα κέρδη, που έχει από αυτό το ματς, δεν είναι λίγα. Πέρα από το αυτονόητο κέρδος της νίκης στη προσπάθεια πρόκρισης στην οκτάδα, ο Ρικ Πιτίνο χαμογέλασε πάνω από όλα για την σπουδαία εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο πρώην σέντερ του ΝΒΑ είχε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και είχε την καλύτερή του παρουσία φέτος στο «τριφύλλι». Στον Παναθηναϊκό τον πιστεύουν πολύ και πιστεύουν ότι δεν θα αργήσει η ώρα, που θα αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα. Το παράδειγμα του Μιλουτίνοφ, που πριν από μερικά χρόνια δεν βλεπόταν και τώρα πετάει, είναι το παράδειγμα, που χρησιμοποιείται στη περίπτωση του Παπαγιάννη.

Από κει και πέρα, ο Πιτίνο χάρηκε, που είδε τους Λάνγκφορντ και Κιλπάτρικ να βγάζουν φωτιές στην επίθεση. Είναι δύο γκαρντ με μεγάλες αρετές, που πρώτη φορά έπαιξαν και οι δύο μαζί καλά. Ο Πιτίνο θέλει να δει ανάλογη συνέχεια, καθώς τα πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια τώρα αρχίζουν να έρχονται. Αλλωστε η Γκραν Κανάρια είναι από τις χειρότερες ομάδες της Ευρωλίγκας και δεν είναι το πλέον ακριβές δείγμα γραφής. Στο ισπανικό πρωτάθλημα μάλιστα κινδυνεύει να υποβιβαστεί.

Στον Παναθηναϊκό κυρίως το ματς, που έχουν σημαδέψει, είναι αυτό με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Κόντρα στον φίλο τους Μάικ Τζέιμς. Αν κυλήσουν λογικά τα πράγματα στα άλλα παιχνίδια και κερδίσουν την Αρμάνι στην Ιταλία, τότε το πιο πιθανό ή μάλλον πιθανό θα είναι να προκριθούν.

Προς το παρόν, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Και όπως είπε ο Νικ Καλάθης «κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά». Και πιο συγκεκριμένα αυτό με την Νταρουσάφακα στην Τουρκία. Εκεί, δηλαδή, που την είχε πατήσει ο Ολυμπιακός. Πράγμα, που δεν θέλει με τίποτα ο Παναθηναϊκός, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι και το τέλος του στην τρέχουσα διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags