Facebook Pixel Βάζει το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης - Χαλαρά και λάιτ ο Ολιβέιρα
| 2019-03-10 22:45:00

Τα δίνει όλα ο Ιβάν - Ούτε στο πιο υγρό όνειρο των ΠΑΟΚτσήδων - Βγάζει σκώτια - Μια εικοσαρού ο...

Sportdog Team
Τα δίνει όλα ο Ιβάν - Ούτε στο πιο υγρό όνειρο των ΠΑΟΚτσήδων - Βγάζει σκώτια -  Μια εικοσαρού ο...

Ήρθε με τα πόδια από το Καζακστάν, ούτε τρεις καρδούλες στο Ιnstagram.

Ό,τι πληρώσεις θα πάρεις.

Το ακριβό είναι καλό.

Το φτηνό το κρέας, τα σκυλιά το τρώνε.

Μπορώ να συνεχίσω μέχρι τα μεσάνυχτα άμα γουστάρετε κι άμα μου δίνει χώρο το Sportdog.

Εκείνο όμως που θέλω, δεν είναι να αραδιάσω τα γνωμικά που κατάφερα να μάθω σε αυτή τη ζωή αλλά να επισημάνω ότι ο Σαββίδης τα δίνει όλα για το φετινό πρωτάθλημα. Μπουρδέλο το έχει κάνει το πορτοφόλι του για τον ΠΑΟΚ και χώνει λεφτά που σε άλλες εποχές ούτε στο πιο υγρό όνειρό τους δεν τα είχαν δει στον Δικέφαλο. Βλέπε τα δέκα μύρια από τον Πρίγιοβιτς, που αντί να τα ενθυλακώσει στην απομέσα τα σκόρπισε δεξιά-αριστερά για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Κι αυτοί που αγόρασε, αυτοί αποδεικνύονται καθοριστικοί στη μάχη του τίτλου!



Με εξαίρεση τον Ενρίκε βεβαίως που μοιάζει να ήρθε με τα πόδια από το Καζακστάν. Μια φορά πήγε να φύγει στον αιφνιδιασμό εκεί γύρω στο τριακοστό λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και τον πρόλαβε ο αμυντικός του Ατρόμητου που ήτανε δυο βήματα πίσω…

Οι άλλοι δύο όμως; Ο Ολιβέιρα έβγαλε το πρώτο γκολ με χαρακτηριστική άνεση και κράτησε το κέντρο χαλαρά και λάιτ και ο Σφιντέρσκι, αυτή η φάτσα που έτσι και την ποστάρεις στο Ινσταγκραμ δεν θα πάρει ούτε τρεις καρδούλες, σκόραρε για μια ακόμη φορά. Θα μου πεις, εύκολο γκολ. Δεν πειράζει μέσα να πάει, να μετράει, και βρες εσύ άλλον για τα δύσκολα!

Άλλωστε για τα δύσκολα υπάρχει ο Άκπομ, που δεν διαθέτει την εκτελεστική δεινότητα του Πρίγιοβιτς, αλλά βγάζει σκώτια, σπλήνες και χολές των αμυντικών. Και όταν φεύγει μπροστά, δεν του παίρνεις τη μπάλα δίχως φάουλ. Είναι προφανές ότι έχει βγει από μεγάλη σχολή, που επέμεινε στα προσόντα του κι έκρυψε τις αδυναμίες του.



Όσο για τον Ατρόμητο, για μένα, που θα έλεγε και ο Λουτσέσκου, στάθηκε αξιοθαύμαστα. Με μισή ομάδα έπαιζε και πάλι τον στρίμωξε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Τον έστησε έξυπνα ο Κάναντι, μιμούμενος τον Παντελίδη, να υποδέχεται έξυπνα τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ κάτω από τη σέντρα και να φεύγει βολίδα στον αιφνιδιασμό. Κι αν δεν είχε τόσες πολλές απουσίες, θα έβαζε δύσκολα στον Ρατζβάν. Αλλά με το «αν», ούτε σπίτια χτίζονται, ούτε αποτελέσματα…

Υ.Γ. 1: Ακούμε για το κάθε γίδι, τον κάθε μπαγλαμά, τον κάθε κοκοβιό στο πρωτάθλημα (ναι Μπογέ, για σένα λέω!), ότι κάνει ένα σκασμό εκατομμύρια κι αναρωτιέμαι:

Αν ήταν 10 χρόνια νεώτερος ο Ούμπιδες, πόσα έπρεπε να κάνει δηλαδή;

Καμιά εικοσαρού;

Υ.Γ. 2: Αλήθειες να λέμε παιδιά, σήμερα ο Μπρούνο έδειξε ότι είναι μια πιο συγκροτημένη (και με σαφώς λιγότερη μαλακία στον εγκέφαλο) εκδοχή του Ουάρντα.

Υ.Γ. 3: Απ’ όπου και να το πιάσεις το πρόγραμμα, δεν φαίνεται που μπορεί να κάνει ήττα ο ΠΑΟΚ στους εναπομείναντες αγώνες. Άντε να του φύγουν μία-δύο ισοπαλίες, άντε τρεις. Οπότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα - Τρομερή ποιότητα, δεν υπάρχει άλλος - Σκάει τρελά λεφτά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags