Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς – Βασίλης Σπανούλης: Πώς έχασε ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο και οι φήμες για Μπαρτζώκα
Μπάσκετ
| 2019-03-14 23:58:00

Η απάντηση Τζέιμς για τα τρελά λεφτά που παίρνει και η… γκρίνια για Μπλατ – Αυτόν θέλουν στο Λιμάνι

του Pick n' Scroll
Η απάντηση Τζέιμς για τα τρελά λεφτά που παίρνει και η… γκρίνια για Μπλατ – Αυτόν θέλουν στο Λιμάνι

Μόνο έτσι θα προκριθεί ο Ολυμπιακός!

Μάικ Τζέιμς – Βασίλης Σπανούλης: Ο Ολυμπιακός έχασε και από την Αρμάνι (66-57) και για να μην έχει δυσάρεστο φινάλε στη κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας πρέπει να πάρει τα ματς, που απομένουν.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνισή του στην Ιταλία δεν ήταν καλή, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αν μέσα στο ματς δεν του παρουσιαζόταν το σημαντικό πρόβλημα με τον Σπανούλη. Ο διεθνής γκαρντ μπήκε ορεξάτος από τον πάγκο, βοήθησε τον Ολυμπιακό να επιστρέψει από το 13-2, αλλά όταν το ματς ίσιωσε, τραυματίστηκε και αποχώρησε. Έλειπε και ο επίσης κομβικός Στρέλνιεκς και μάλλον δεν χρειαζόταν κάτι άλλο για να πάρει και μάλιστα εύκολα το ματς η Αρμάνι.

'Η μάλλον χρειαζόταν κάτι ακόμα: ο Μάικ Τζέιμς να κάνει παιχνιδάρα. Και έκανε παιχνιδάρα με τους 27 πόντους, που σημείωσε, τα 6 ριμπάουντ, που πήρε, και τις 6 ασίστ, που έδωσε. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αμείβεται με περίπου 2 εκ. δολλάρια ετησίως και έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί συμβαίνει αυτό.



Πάντως, η Αρμάνι το ήθελε πάρα πολύ το ματς και το έδειξε ξεκάθαρα, αφού στη συνέχεια έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια. Και δεν είναι δεδομένη η παρουσία της στην οκτάδα.

Στον Ολυμπιακό η αγωνία είναι πλέον πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Σπανούλης, καθώς μάλιστα ακολουθεί εβδομάδα με δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Οι Πειραιώτες έχουν να παίξουν με την Μπάγερν στο ΣΕΦ και με την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία.

Οπως αναφέραμε ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά στο Μιλάνο και κάποια στιγμή στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Γιώργου Μπαρτζώκα από φίλους των Πειραιωτών, που δεν τους άρεσε αυτό, που έβλεπαν. Δεν υπάρχει, βέβαια, κανένα θέμα Ντέιβιντ Μπλατ και άλλωστε το πιο πιθανό είναι η αγαπημένη τους ομάδα να πάει στην οκτάδα. Το τι θα κάνει εκεί, είναι άλλο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚάρει η φωτογραφία με τον τραυματισμό του Σπανούλη - Μη τη δεις αν δεν αντέχεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags