Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Νικ Καλάθης: Κατάφερε το ακατόρθωτο ο Παναθηναϊκός - Δεν είναι μόνο ο Καλάθης
Μπάσκετ
| 2019-03-15 22:22:00

Κατάφερε το ακατόρθωτο - Δεν είναι μόνο ο Καλάθης - "Τάπα" από Πιτίνο - Έγινε... Ολυμπιακός!

του Pick n' Scroll
Κατάφερε το ακατόρθωτο - Δεν είναι μόνο ο Καλάθης - "Τάπα" από Πιτίνο - Έγινε... Ολυμπιακός!

Τώρα είναι φαβορί. Έτσι τον θέλουν οι οπαδοί του. Σπουδαίος ο...

Ρικ Πιτίνο - Νικ Καλάθης: Ο Παναθηναϊκός έσπασε τα κοντέρ το βράδυ της Παρασκευής στη Μόσχα (78-77). Εκεί,που δεν μπορούσε να κερδίσει μακριά από το ΟΑΚΑ, πλέον έχει βελτιώσει πολύ αυτό το κομμάτι, κάτι που φάνηκε με την Νταρουσάφακα, με την Γκραν Κανάρια, και κορυφώθηκε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Μία νίκη που κάνει φαβορί πλέον την ομάδα του Ρικ Πιτίνο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε το για πολλούς ακατόρθωτο, παίζοντας ολοκληρωμένο μπάσκετ και έχοντας σχεδόν όλους τους παίκτες του σε πολύ καλή μέρα. Η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε κάποια στιγμή με διψήφια διαφορά, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν υπομονή και πλάνο. Και στο τέλος δικαιώθηκαν με την τριποντάρα του Νικ Καλάθη (δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ).


Ο τελευταίος ήταν σπουδαίος και όχι μόνο για το τρίποντο-νίκης που πέτυχε. Είχε 11 πόντους, 9 ασίστ και ήλεγξε σχεδόν απόλυτα τον ρυθμό του ματς. Αλλά και ποιος υστέρησε από τον σημερινό Παναθηναϊκό; Κανείς. Ακόμη και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που δεν έπαιξε πολύ, βοήθησε σημαντικά: με τους 5 πόντους του και τη μεγάλη ενέργεια που κατέθεσε στο παρκέ.

Αυτός ο Παναθηναϊκός που εμφανίστηκε στην Μόσχα είναι ο Παναθηναϊκός που θέλει ο κόσμος του. Και μέσα σε όλα έχει αρχίσει και γυρίζει το κλίμα για τον Ρικ Πιτίνο. Οχι ότι δεν τον θεωρούσαν σπουδαίο προπονητή. Αλλά πιο πολύ ασχολιόντουσαν με τις διάφορες δηλώσεις που έκανε. Πλέον ασχολούνται με τη βελτίωση που έχει ο Παναθηναϊκός και τα αποτελέσματα που παίρνει.

Είναι σε φάση πρόκρισης, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη, καθώς απομένουν δύσκολα παιχνίδια. Είδατε, όμως, πώς αλλάζουν τα πράγματα; Ο Παναθηναϊκός να έχει ευνοϊκό αέρα πλέον για την πρόκριση και ο Ολυμπιακός, που θεωρείτο σίγουρος, να έχει μπλέξει και συν τοις άλλοις να έχει και σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags