Facebook Pixel Sportdog.gr | Εγώ θα κρατήσω Σαραβάκο και Σισέ - Τα έκαναν σκατά - Θέλει εγχείρηση - Αισθάνομαι γελοίος
| 2019-03-17 22:04:00

Εγώ θα κρατήσω Σαραβάκο και Σισέ - Τα έκαναν σκατά - Θέλει εγχείρηση - Αισθάνομαι γελοίος

Sportdog Team
Εγώ θα κρατήσω Σαραβάκο και Σισέ - Τα έκαναν σκατά - Θέλει εγχείρηση - Αισθάνομαι γελοίος

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις…

Και βλέπεις ρε φίλε στο ημίχρονο τον Δημήτρη Σαραβάκο να βραβεύει τον Τζιμπρίλ Σισέ και σκέφτεσαι ότι σ’ αυτή τη χώρα και σ’ αυτή την πόλη και σ’ αυτή την ομάδα με το τριφύλλι στο στήθος παίζανε κάποτε και οι ίδιοι. Παίζανε και δοξάζανε! Και τώρα; Μόνο γουρούνια με κουδούνια, που λένε και στο χωριό μου, δεν έχουν ακόμη φορέσει την πράσινη φανέλα…

Αυτή την εικόνα θέλω να κρατήσω εγώ από το ντέρμπι, που έληξε άδοξα με απόφαση του διαιτητή. Και δίκιο είχε ο άνθρωπος δηλαδή, γιατί τα κάνανε σκατά τα χουλιγκάνια όταν αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Και να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο, για να επιτεθούν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτό στην αρχή, γιατί στη συνέχεια αποφάσισαν να ανοίξουν φραντσάιζ έξω απ’ το γήπεδο για φουλ καυγά με τα ΜΑΤ.

Πάρε λοιπόν διακοπή κι έρχονται πρόστιμα, κεκλεισμένων των θυρών και (όχι και τόσο απίθανο…) αφαιρέσεις βαθμών. Πόσα ν’ αντέξει ακόμη αυτός ο ταλαίπωρος ο σύλλογος;



Και τώρα κανονικά μπαίνει στη συζήτηση ο μαλάκας της υπόθεσης και αρχίζει να πετάει βαθιές και βαριές φιλοσοφίες. Του στυλ «σας τα ΄λεγα εγώ», «δεν υπάρχει κράτος», «σαπίλα παντού στην Ελλάδα» και λοιπές παπαριές που διανθίζουν κάθε καφενόβια συζήτηση. Αλλά η αλήθεια είναι μία:
Ο παναθηναϊκός είναι άρρωστος και δεν θέλει ασπιρίνες τύπου Δώνη και Νταμπίζα. Εγχείρηση θέλει!


Τα υπόλοιπα ας τα γράψει κάποιος που δεν τον πονάει τον σύλλογο, γιατί εγώ έχω πληρώσει κάποια χρόνια και διαρκείας και Παναθηναϊκή Συμμαχία όταν τρέχαμε όλοι να σώσουμε την ομάδα. Τα βλέπω λοιπόν τα σημερινά και αισθάνομαι πολύ γελοίος που έβαλα πλάτη και πίστεψα σε κάποια πράγματα και νόμιζα ότι κάτι θα γίνει. Το μόνο που έγινε ήταν η βράβευση του Σισέ απ’ τον Σαραβάκο και αυτό είναι και το μόνο που θέλω να θυμάμαι.

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εικόνα που σοκάρει από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags