Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπριάντε Ουέμπερ: Μόνο με αυτοκτονία - Βοήθησε ο... ΠΑΟ - "Έσβησε" Σπανούλη
| 2019-03-19 23:17:00

Μόνο με αυτοκτονία - Βοήθησε ο... ΠΑΟ - "Έσβησε" Σπανούλη ο Ουέμπερ - 10% με ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ

του Pick n' Scroll
Μόνο με αυτοκτονία - Βοήθησε ο... ΠΑΟ - "Έσβησε" Σπανούλη ο Ουέμπερ - 10% με ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ

Ποιο ήταν το κόλπο του Μπλατ και ποιον "έκλεψαν" από το ΣΕΦ;

Ολυμπιακός - Μπριάντε Ουέμπερ: Ο Ολυμπιακός έκανε μετά από πολύ καιρό μεγάλη εμφάνιση σε ανταγωνιστικό παιχνίδι και νίκησε άνετα τη Μπάγερν. Ηταν ουσιαστικός και δυνατός και στο παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο.

Επαιζε, όμως, τότε με μία ανίσχυρη ομάδα, που συν τοις άλλοις δεν είχε πιθανότητες πρόκρισης στην οκτάδα. Κόντρα στην Μπάγερν, όμως, πριν από λίγη ώρα, δεν ίσχυαν τα ίδια δεδομένα. Και αυτό γιατί για την Μπάγερν, όπως και για τον Ολυμπιακό, ήταν σαν τελικός το ματς. Οι Πειραιώτες την «τελείωσαν», κερδίζοντας με 89-69 και πλέον θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να μην βρεθούν στην οκτάδα.

Είχαν υψηλή ενέργεια, καθώς μάλιστα δεν έπαιξαν την Κυριακή για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, είχαν και πλάνο, αφού ο Μπλατ ζήτησε από τους παίκτες του να περάσουν την μπάλα στο ζωγραφιστό. Αυτό έγινε με τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης και ΛεΝτέι να σημειώνουν 54 πόντους και ουσιαστικά από πολύ νωρίς τα πράγματα έγιναν εύκολα. Ετσι δεν φάνηκαν καθόλου οι σημαντικές απουσίες του Στρέλνιεκς και του Σπανούλη, που λογικά δεν θα παίξουν και στα υπόλοιπα παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Δεν φάνηκε η απουσία των δύο αυτών σπουδαίων παικτών, γιατί επιπλέον ήταν εξαιρετικός ο Μπριάντε Ουέμπερ. Το σουλούπι του δεν είναι το καλύτερο δυνατό, είναι άτσαλος, αλλά κάνει πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς. Κόντρα στην Μπάγερν είχε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, κάνοντας την ζωή του Ολυμπιακού πολύ πιο ευχάριστη.

Το εύκολο του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στον Μπλατ να ρίξει για πρώτη φορά στο παρκέ τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο μικρός αποθεώθηκε, όταν σημείωσε τον πρώτο πόντο της επαγγελματικής του καριέρας. Είναι μία μεγάλη προοπτική για τους Πειραιώτες, που πάντως πριν από καιρό έχασαν έναν επίσης σπουδαίο πιτσιρικά, τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς, ο οποίος πήγε στην Ρεάλ.

Πλέον αν κυλήσουν τα πράγματα λογικά οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν την πρόκριση και θα πάνε ως έκτοι στην επόμενη φάση. Το καλό για αυτούς είναι ότι δεν θα βρουν μπροστά τους την σκληροτράχηλη Φενέρ. Με ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ, θα έχουν ένα 10% να πάρουν το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ. Και η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερες ομάδες από τον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε μία σειρά πλέι-οφ και δη από την ομάδα του Μπλατ, που σίγουρα δεν έχει παίξει ακόμη το μπάσκετ, που μπορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο ταλέντο στο ΣΕΦ, είναι μεγάλη "καψούρα" του Μπλατ - Θα αφήσει εποχή στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags