Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίζει τα... ρέστα του για πρόκριση κόντρα στην Αρμάνι του Τζέιμς
Μπάσκετ
| 2019-03-20 23:15:00

Έτσι δεν μπορεί με Αρμάνι - Τον έσωσε ο Τόμας - Πρόβλημα με Καλάθη - Κόντρα στα... όργια!

του Pick n' Scroll
Έτσι δεν μπορεί με Αρμάνι - Τον έσωσε ο Τόμας - Πρόβλημα με Καλάθη - Κόντρα στα... όργια!

Τον μεταμόρφωσε ο Πιτίνο. "Καθάρισε" ο ψηλός, τα... έσπασε ο κοντός.

Ο Παναθηναϊκός ήταν στον παράδεισο, πήγε για λίγο στην κόλαση, αλλά στο τέλος τα κατάφερε, έστω και κατά το ήμισυ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κέρδιζαν με 23 πόντους την Μπασκόνια, έφθασαν να χάνουν με 3 πόντους στην τέταρτη περίοδο, στο τέλος, όμως, ήταν εκείνοι, που έκοψαν το νήμα. Δεν κάλυψαν την διαφορά των 9 πόντων του πρώτου αγώνα, αλλά παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην οκτάδα.

Ο «τελικός» είναι μεθαύριο με την Αρμάνι. Αν νικήσει ο Παναθηναϊκός, τότε θα είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Θα πρέπει, όμως, να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή του και όχι όπως πριν από λίγο. Οταν είχε μαγικό πρώτο ημίχρονο και τραγικό δεύτερο.

Τον έσωσε για μία ακόμη φορά ο Ντεσόν Τόμας, ένας παίκτης, που αντιμετωπίστηκε με μεγάλη δυσπιστία στο πρώτο μισό της χρονιάς. Τότε δεν εντυπωσίαζε, το κάνει, όμως, από τότε, που πήρε τον δρόμο για το ΟΑΚΑ ο Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικάνος προπονητής μεταμόρφωσε τον Τόμας, όπως το ίδιο έκανε και με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ ήταν ουσιαστικός για ένα ακόμη ματς, προσφέροντας σε άμυνα και επίθεση. Σημείωσε μάλιστα σημαντικά καλάθια στην τελική ευθεία του ματς.

Ο βασικός λόγος, που ο Παναθηναϊκός είχε αυτά τα πάνω και κάτω ήταν ο Καλάθης. Στο πρώτο μέρος ήταν καταπληκτικός, στο δεύτερο το περίπου αντίθετο. Είναι παίκτης τεράστιας κλάσης. Οταν παίζει πολύ καλά, η ομάδα του πετάει. Οταν, όμως, σπάει τα...καλάθια, ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα, όπως έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια.

Οι «πράσινοι» με καλή ψυχολογία πάνε τώρα να νικήσουν τον πρώην παίκτη τους, Μάικ Τζέιμς, που και φέτος κάνει «όργια» στην Ευρωλίγκα. Ο Τζέιμς νίκησε τον Ολυμπιακό δύο φορές, θέλει να κάνει το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό για να οδηγήσει την Αρμάνι στην οκτάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικό πανό στο ΟΑΚΑ για τον Θανάση Γιαννακόπουλο - Τα έγραψαν όλα... (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags