Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερά πράγματα από Καλάθη στο Μιλάνο - Έγινε... θεός ο Πιτίνο
Μπάσκετ
| 2019-03-23 00:04:00

ΠΑΟ από τα παλιά - Ομαδάρα για κούπα - Θεοί Πιτίνο και Καλάθης - Αυτός "έσβησε" Τζέιμς

του Pick n' Scroll
ΠΑΟ από τα παλιά - Ομαδάρα για κούπα - Θεοί Πιτίνο και Καλάθης - Αυτός "έσβησε" Τζέιμς

Σκόνη και θρύψαλα. Τον ξύπνησε η τεχνική ποινή. Θέλουν F4!

Ο Παναθηναϊκός για το πιο κρίσιμο φετινό ευρωπαϊκό του παιχνίδι κράταγε την καλύτερή του εμφάνιση. Εκανε σκόνη και θρύψαλλα την Αρμάνι και πλέον η πρόκριση στην οκτάδα δεν χάνεται με τίποτα. Την κατακτά, κερδίζοντας την Ρεάλ και την Μπουντούτσνοστ, αλλά μπορεί να περάσει, ακόμη και αν δεν νικήσει την «βασίλισσα».

Ο Παναθηναϊκός, που εμφανίστηκε στο Ντέζιο, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ήταν Παναθηναϊκός από τα παλιά. Από τα χρόνια, που είχε ομαδάρες, πήγαινε στα φάιναλ-φορ και έπαιρνε τις κούπες. Ο Ρικ Πιτίνο, από εκεί, που πολλοί τον έβλεπαν με μισό μάτι και μόνο για τις δηλώσεις του είχαν να πουν κάτι, εξελίσσεται σε Θεό για την «πράσινη» εξέδρα.

Θεός είναι, βέβαια, ήδη για τους Παναθηναϊκούς ο Νικ Καλάθης, ο οποίος κόντρα στην Αρμάνι θύμισε παίκτη ΝΒΑ με τους 27 πόντους, που πέτυχε, τις 14 ασίστ και τα 8 ριμπάουντ. Αν περάσει ο Παναθηναϊκός θα οφείλει πολλά στον ομογενή γκαρντ και για τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του αλλά και για το προ καιρού τεράστιο τρίποντο στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ.



Δεύτερος σε απόδοση παίκτης για τον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό είναι ο Ντεσόν Τόμας. Στο Ντέζιο και μέχρι ένα σημείο κινείτο στη μετριότητα. Μετά, όμως, την τεχνική ποινή, που δέχθηκε, πήρε μπροστά και δεν σταματούσε. Ηταν καταλυτικός και σε αυτή τη νίκη της ομάδας του.

Και βέβαια ο Κιθ Λάνγκφορντ από τότε, που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, βλέπει τον Παναθηναϊκό να κερδίζει συνέχεια. Στο Ντέζιο έβαλε για τα καλά το χεράκι του με τους 17 πόντους, που σημείωσε, και την φθορά, που έκανε σε βάρος του Μάικ Τζέιμς.

Ο τελευταίος μπλοκαρίστηκε από το πλάνο του Πιτίνο και δεν μπόρεσε να έχει την γνωστή του δράση. Πλέον η Αρμάνι ελπίζει σε θαύμα για να προκριθεί. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο έχει την τύχη στα χέρια του, έχει ανοίξει και την όρεξη του κόσμου του για φάιναλ-φορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags