Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας – Άγγελος Αναστασιάδης: Έτσι το γύρισε ο Άγγελος - Φύγαμε για Euro!
| 2019-03-26 23:51:00

Αδικαιολόγητα "εγκλήματα" - Τους έκαναν... Βραζιλία - Έτσι το γύρισε ο Άγγελος - Φύγαμε για Euro!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Αδικαιολόγητα "εγκλήματα" - Τους έκαναν... Βραζιλία - Έτσι το γύρισε ο Άγγελος - Φύγαμε για Euro!

Απίστευτο τι έγινε στο 2-0. Τρελή έμπνευση. Τους έκοψαν τη γλώσσα!

Εθνική Ελλάδας – Άγγελος Αναστασιάδης: Η Εθνική ξεκίνησε εφιαλτικά σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του ομίλου, καθώς με ευθύνη κυρίως του Αναστασιάδη και δευτερευόντως των παικτών, η Ελλάδα βρέθηκε στο 15’ να χάνει με 2-0 από την Βοσνία που έμοιαζε… τουλάχιστον με Βραζιλία.

Ο κόουτς ξεκάθαρα έκανε λάθος, καθώς δεν διάβασε σωστά το ματς, φοβήθηκε πάρα πολύ τον αντίπαλο και κατέβασε μία ομάδα που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και δεν είναι τυχαίο πως μέχρι να μπουν τα δύο γκολ των Βόσνιων, οι διεθνείς δεν είχαν περάσει καλά – καλά το κέντρο. Κάτι που δεν ήταν βέβαια παράλογο, καθώς στο σύστημα 3-5-2 ο Αναστασιάδης είχε στο βασικό σχήμα τέσσερα χαφ (ο Κουρμπέλης έπαιζε στόπερ), κανένα εξτρέμ (!) και δύο μεσοεπιθετικούς, τον Δώνη με τον Φορτούνη που έπρεπε να κάνουν κούρσες τριάντα μέτρων για να απειλήσουν.

Με ένα «φοβισμένο» και «παλιακό» ποδόσφαιρο, η Εθνική παρουσίασε τραγική εικόνα, δέχθηκε δύο γκολ νωρίς – νωρίς και στη συνέχεια κυνηγούσε θαύματα. Βέβαια, όταν μετά το 20λεπτο η Ελλάδα έπαιξε με 4-4-2, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και περιόρισε αμέσως τη Βοσνία, η οποία έδειξε πως έχει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, τα οποία «μασκαρεύτηκαν» από τα λάθη του Αναστασιάδη.



Βέβαια, οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών, καθώς και τα δύο γκολ που δέχθηκαν ήταν αστεία. Στο πρώτο υπάρχει παίκτης ολομόναχος μετά από κόρνερ, ενώ στο δεύτερο ο Πιάνιτς πιάνει στον… ύπνο τον Βλαχοδήμο, ο οποίος έστησε τείχος με ένα άτομο! Βέβαια, εκεί υπήρξε και ένας μυθικός διάλογος, καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ είπε μετά στον Ζέκα πως εγώ ζήτησα τρία άτομα και ο άσος της Κοπεγχάγης του απάντησε πως… μόνο εγώ πήγα!

Όλα αυτά βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν λόγω της εμφάνισης στο δεύτερο ημίχρονο, αν και δεν πρέπει να τα ξεχάσουμε καθώς αποτελούν… μάθημα για τη συνέχεια. Στην επανάληψη οι διεθνείς έπαιξαν με το «μαχαίρι στα δόντια», συνειδητοποίησαν και οι ίδιοι πως η Βοσνία δεν είναι… Βραζιλία και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ανόητη κόκκινη του Πιάνιτς στο 65’!

Η Εθνική ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο για 45 λεπτά, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε απαντήσεις στους Βόσνιους που και… πάλι είχαν βγάλει γλώσσα πριν την σέντρα και παράλληλα έδωσαν το σύνθημα για την πρόκριση. Μπορεί να μην έρθει η νίκη με μία ΤΡΕΛΗ ανατροπή, καθώς το 2-0 έγινε 2-2 και όχι 2-3 όπως αξίζαμε, ωστόσο η εικόνα της Ελλάδας στο δεύτερο ημίχρονο σε «φτιάχνει» για τη συνέχεια.

Τα παιδιά έβγαλαν πάθος, ο Αναστασιάδης διόρθωσε τα δικά του λάθη και πήρε… καλό βαθμό με την επιλογή του Κολοβού, ενώ φεύγοντας αήττητοι από τη Ζένιτσα, πλέον η Ελλάδα είναι τον φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στο Euro του 2020!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εξέλιξη με τον Κάναντι - Φούντωσαν οι φήμες για ομάδα του Big-4, εκεί υπογράφει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags