Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δικαίωση Γιαννακόπουλου - Θύμισε Ουέστμπρουκ - Σκοτάδι για Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2019-04-05 00:05:00

Δικαίωση Γιαννακόπουλου - Θύμισε Ουέστμπρουκ - Σκοτάδι για Ολυμπιακό - Να βγουν να μιλήσουν!

του Pick n' Scroll
Δικαίωση Γιαννακόπουλου - Θύμισε Ουέστμπρουκ - Σκοτάδι για Ολυμπιακό - Να βγουν να μιλήσουν!

Μένει ο Πιτίνο; Ποιος φταίει στο λιμάνι; Τι θα κάνει ο κόσμος;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο έπρεπε να παίξει για να κάνει το καθήκον του απέναντι στην Μπουντούτσνοστ και να πάρει έτσι το εισιτήριο για την οκτάδα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαιώθηκε για την αντικατάσταση του Τσάβι Πασκουάλ με τον Ρικ Πιτίνο, και όπως είναι φυσικό θέλει ακόμη μεγαλύτερη δικαίωση στη συνέχεια. Ο Γιαννακόπουλος πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάει στο φάιναλ-φορ, να καταφέρει ό, τι δεν μπόρεσε τα δύο προηγούμενα χρόνια με Ρεάλ και Φενέρ. Και ας μην έχει ο Παναθηναϊκός φέτος το πλεονέκτημα της έδρας.

Ολοι πίνουν νερό στο όνομα του Πιτίνο, αλλά κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ότι ο Αμερικάνος θα μείνει και του χρόνου στο ΟΑΚΑ. Αυτός, που θα μείνει σίγουρα είναι ο Νικ Καλάθης, ο οποίος κάνει πράγματα και θάματα για μία ακόμη χρονιά. Κόντρα στην Μπουντούτσνοστ έγραψε ιστορία με το τριπλ νταμπλ, που έκανε, και με το οποίο θύμισε τον Ράσελ Ουέστμπρουκ της Οκλαχόμα. Ο Καλάθης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2021 και όλοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» πανηγυρίζουν για αυτό.

Θα πανηγυρίσουν ακόμη περισσότερο, αν η αγαπημένη τους ομάδα μπορέσει να κάνει την υπέρβαση να αποκλείσει την Ρεάλ.

Αντίθετα, το σκοτάδι έγινε ακόμη μεγαλύτερο για τον Ολυμπιακό, που μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Ρεάλ, αποκλείστηκε από την οκτάδα. Είναι μία τεράστια αποτυχία για τους Πειραιώτες, που πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Με τις μεγαλύτερες ευθύνες να βαραίνουν σαφώς την διοίκηση της ΚΑΕ, τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Εχουν απλήρωτους τους παίκτες, απέσυραν την ομάδα τους στο ημίχρονο του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, δεν την κατέβασαν στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και χθες ήρθε ένα ακόμη ηχηρό κτύπημα.

Πλέον έχουν πολλά ερωτήματα να απαντηθούν και βέβαια θα πρέπει να βγουν οι Αγγελόπουλοι να πουν τι θα κάνουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός βάσει των δηλώσεων των προέδρων τους δεν θα ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους στην Α1.

Μένει να δούμε επίσης και την αντίδραση του κόσμου της ομάδας. Μέχρι πρότινος έλεγαν μέχρι τέλους στήριξη, αλλά ίσως τα δεδομένα να αρχίσουν να αλλάζουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags