Facebook Pixel Ζιλ Ντίας - Πέδρο Μαρτίνς: Αυτοί τρέλαναν τον Μαρτινς στο Αγρίνιο - Δεν είναι "τελειωμένοι" - Απαντήσεις-φωτια
| 2019-04-07 22:03:00

Αυτοί τρέλαναν τον Μαρτίνς - Είναι "τελειωμένοι"; - "Απαντήσεις"-φωτιά - Θα γίνει... σκοτωμός

του Βαγγέλη Καράμαλη
Αυτοί τρέλαναν τον Μαρτίνς - Είναι "τελειωμένοι"; - "Απαντήσεις"-φωτιά - Θα γίνει... σκοτωμός

Μπήκαν και έκλεισαν στόματα. Τραβάει τα μαλλιά του ο Πορτογάλος!

Ζιλ Ντίας - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο σε όλο το 90λεπτο, έκανε πάρτι στο Αγρίνιο, νίκησε… μόνο με 5-0 τον Παναιτωλικό και απέδειξε πως διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, ασχέτως αν χάνει το πρωτάθλημα.

Άλλωστε, όλοι ξέρουν εντός και εκτός ομάδας, πως τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν αποτελούν κυρίως ένα τεστ των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να… κρατήσουν τη θέση τους στο ρόστερ και για την επόμενη χρονιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως, δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο, ξεκίνησε σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και κόντρα στον Ατρόμητο την προηγούμενη εβδομάδα, με εξαίρεση τη χρησιμοποίηση από την αρχή των Χασάν και Τσιμίκα. Μάλιστα και οι δύο είχαν καλή απόδοση, ενώ ο Αιγύπτιος βρήκε δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ για το 2-0, ενώ έβγαλε και την ασίστ στο 1-0, δίνοντας έτσι απαντήσεις σε όσους… βιάζονται να τον τελειώσουν ενόψει καλοκαιριού, παρά τη δεδομένη επιθυμία του Μαρτίνς να παραμείνει στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, εκτός των Ποντένσε και Φορτούνη που έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, καλή απόδοση είχε για ακόμα ένα ματς και ο Μασούρας που βρήκε μάλιστα ξανά δίχτυα και έδειξε ότι αξίζει να υπολογίζεται ως βασικός εξτρέμ στον Ολυμπιακό της νέας εποχής, ενώ θετική παρουσία είχαν επίσης και οι Ντίας με τον Σολδάνο που πέρασαν ως αλλαγή.



Ο Πορτογάλος εξτρέμ, που η παραμονή του βρίσκεται στον… αέρα καθώς είναι δανεικός, πέρασε στο παιχνίδι στο 60’ και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, από δική του κεφαλιά που απέκρουσε ο Κυριακίδης προήλθε το 0-4, ενώ έβγαλε και την ασίστ στον Ελαμπντελαουί για το 0-5! Ο Ντίας παρότι δεν παίζει πολύ το τελευταίο διάστημα και έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Μασούρα, δείχνει πως έχει καλά στοιχεία και διαθέτει ποιότητα για να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Όσον αφορά τον Σολδάνο, ο Αργεντινός προφανώς δεν είναι ακόμα στο 100% από φυσικής κατάστασης όπως δήλωσε πρόσφατα και ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο προσπαθεί και σε κάθε ματς δίνει τον καλό του εαυτό. Αν και παίζει ελάχιστα δεν είναι ξενερωμένος και τα δίνει όλα για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, απαντούν οι Αγγελόπουλοι - Η πρώτη κίνηση και η... απόφαση-βόμβα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags