Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Κώστας Σλούκας στο προσκήνιο!
| 2019-04-14 11:15:00

Στον αέρα ο Σλούκας - "Απάντηση"-φωτιά για το μέλλον του - "Πανηγυρίζουν" Ολυμπιακός, ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Στον αέρα ο Σλούκας - "Απάντηση"-φωτιά για το μέλλον του - "Πανηγυρίζουν" Ολυμπιακός, ΠΑΟ!

Τρελαίνει κόσμο ο Έλληνας άσος. Πού θα πάει; Θα πέσει... ξύλο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Κώστας Σλούκας στο προσκήνιο!

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον και ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Σλούκα.

Όπως αναφέραμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ το όνομα του Έλληνα γκαρντ παίζει πολύ στο στρατόπεδο των Ερυθρόλευκων, αφού πλέον στην ομάδα του Πειραιά ψάχνουν τον διάδοχο του Βασίλη Σπανούλη που θα φέρει ξανά την ομάδα στις επιτυχίες.

Ο παίκτης της Φενέρ μοιάζει ιδανικός γι' αυτόν τον ηγετικό ρόλο. Τα σενάρια όμως πολλά και φυσικά τα λεφτά που θα χρειαστεί να δώσουν οι Αγγελόπουλοι ακόμη περισσότερα προκειμένου να μείνουν στο παιχνίδι και να ελπίζουν.

Στο παιχνίδι όμως υπάρχει και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Σλούκα. Το πρόβλημα εδώ βρίσκεται και πάλι στο οικονομικό και κατά πόσο οι Πράσινοι μπορούν να έχουν δυο τόσο μεγάλα συμβόλαια αλλά και ονόματα στην ομάδα, μαζί μ’ εκείνο του Νικ Καλάθη.

Φυσικά κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τη Φενέρμπαχτσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο άνθρωπος που πίστεψε στο ταλέντο του νεαρού τότε Έλληνα γκαρντ, τον έφερε στην τουρκική ομάδα και τον έκανε τον απόλυτο πρωταγωνιστή.

Είναι γεγονός πως ο Σέρβος προπονητής θα έχει τον πρώτο λόγο και ήδη υπήρξε μια πρώτη κρούση στον Έλληνα παίκτη από την ομάδα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα είναι σίγουρα το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα του δώσει η πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλησε ακόμη να πάρει θέση και άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοικτό, παραπέμποντας οποιαδήποτε συνομιλία για το καλοκαίρι και μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, βάζοντας αρχικά φρένο σε οποιαδήποτε σκέψη και στις πρώτες διερευνητικές κρούσεις που του έγιναν από την πλευρά των δύο αιωνίων. Παράλληλα, όμως, δεν έκλεισε την πόρτα από τη στιγμή που... ανανέωσε το ραντεβού για το καλοκαίρι, κάτι που δείχνει ότι θα ακούσει τους πάντες πριν αποφασίσει.

Τα δεδομένα στο Ολυμπιακό γνωστά, η επικείμενη αποχώρηση του Μπριάντε Γουέμπερ και το αβέβαιο μέλλον των Γιάνις Στρέλνιεκς και Βαγγέλη Μάντζαρη, έχει εντείνει την αναζήτηση των Ερυθρόλευκων, για την απόκτηση ενός έμπειρου γκαρντ ενόψει της νέας σεζόν.

Θα κάνει λοιπόν το βήμα ο Έλληνας γκαρντ, να επιστρέψει στο ΣΕΦ και αναλάβει τον ρόλο του Βασίλη Σπανούλη; Και στο σημείο αυτό φυσικά αξίζει να σημειωθεί η σχέση του με τον ερυθρόλευκο κοινό.

Στην επίσκεψη του στο Φάληρο τον περασμένο Νοέμβρη αρχικά αποθεώθηκε από τον κόσμο και στη συνέχεια έγινε αποδέκτης άσχημων σχολίων από την κερκίδα.

Αντίθετα στο ΟΑΚΑ και την επίσκεψή του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι φίλοι του Τριφυλλιού του επιφύλασσαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όμως, καθώς φαίνεται πως τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Φενέρ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-φωτιά στην ΑΕΚ για τη νέα χρονιά - Τούμπα τα δεδομένα - Απόφαση Τίγρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags