Facebook Pixel Νικ Καλάθης – Ρεάλ Μαδρίτης:
Μπάσκετ
| 2019-04-18 00:50:00

Αυτός φταίει που δεν γύρισε - Δώρο από τη Ρεάλ στο τέλος - Δεν τον "έσφαξαν" - Το καλό με Γκιστ

του Pick n' Scroll
Αυτός φταίει που δεν γύρισε - Δώρο από τη Ρεάλ στο τέλος - Δεν τον "έσφαξαν" - Το καλό με Γκιστ

Είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟ. Γιατί τρελάθηκε ο Πιτίνο. Μόνο έτσι!

Νικ Καλάθης – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το τέλειο στην Μαδρίτη. Οπως στο ΟΑΚΑ, όμως, έτσι και χθες, η Ρεάλ του πήρε την μπουκιά από το στόμα. Στο ΟΑΚΑ η ήττα δεν κόστισε.

Ίσως, όμως, κοστίσει η χθεσινή. Γιατί οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στα χέρια τους και την έχασαν. Προηγήθηκαν με 72-66 και όμως δεν έβαλαν καλάθι μέχρι το τέλος. Ούτε έναν πόντο. Οι Μαδριλένοι, που τρόμαξαν στο ενδεχόμενο του μπρέικ, βρήκαν τους τρόπους, ώστε να κάνουν το 1-0. Διαχειρίστηκαν καλύτερα τα τελευταία λεπτά και μπόρεσαν έτσι να αποκτήσουν το προβάδισμα στη σειρά.

Ο Καλάθης είχε καλά και κακά διαστήματα. Ηταν ο λόγος, που ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να προσπεράσει με 72-66. Στη συνέχεια, όμως, έχασε δύο απανωτά τρίποντα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Ρεάλ να πλησιάσει και εν τέλει να πάρει το παιχνίδι. Ο Καλάθης είναι το βαρόμετρο του Παναθηναϊκού. Είναι καλά; Χαμογελάει η ομάδα του. Δεν είναι; Υπάρχει πρόβλημα.

Στο τέλος κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει το ματς στη παράταση. Η Ρεάλ έκανε δώρο την παράταση στον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα του Πιτίνο δεν το αξιοποίησε, αφού το τρίποντο του Τόμας δεν βρήκε τον στόχο. Με το σκορ στο 75-72 η Ρεάλ δεν έκανε φάουλ, εξ ου και το δώρο, που λέμε.

Αύριο υπάρχει η δεύτερη μάχη των δύο ομάδων με τον Παναθηναϊκό να είναι αποφασισμένος για το μπρέικ. Εδειξε ότι μπορεί, μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Θέλει και καλύτερη διαιτησία. Δεν ήταν σφαγιαστική, όπως πέρυσι, αλλά ο Πιτίνο έκανε παράπονα για κάποιες υποδείξεις των διαιτητών. 'Η μη υποδείξεις, όπως στην σκληρή άμυνα, που έπαιξε ο Καμπάτσο.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού είναι ότι θα είναι πιο έτοιμος και ο Τζέιμς Γκιστ. Ο εξάστερος θέλει τον κάθε παίκτη του ετοιμοπόλεμο για να μπορέσει να αποκλείσει μία ομάδα, που είναι ποιοτικότερη, και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη κίνηση Γιαννακόπουλου - Τι αποφάσισε για Πιτίνο - Θα... τρελάνει την Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags