Facebook Pixel Ποιος Καλάθης; Αυτός ο παίκτης είναι το πρόβλημα - Θέλει Σλούκα ή Τόνι Ντάγκλας
Μπάσκετ
| 2019-04-20 12:10:00

Ποιος Καλάθης; Αυτός ο παίκτης είναι το πρόβλημα - Θέλει Σλούκα ή Τόνι Ντάγκλας - Έτσι θα πάει F4

του Pick n' Scroll
Ποιος Καλάθης; Αυτός ο παίκτης είναι το πρόβλημα - Θέλει Σλούκα ή Τόνι Ντάγκλας - Έτσι θα πάει F4

Δεν μπορεί να τους νικήσει όλους. Είναι πολλά τα λεφτά...

 

Ο Παναθηναϊκός έγινε σκόνη και θρύψαλλα χθες από τη Ρεάλ και ο βασικός λόγος έχει να κάνει με τον Νικ Καλάθη και τον μπακ-απ πλέι μέικερ. Ο Καλάθης ήταν άθλιος στο χθεσινό παιχνίδι και μιλάμε για μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του. Οταν κάνει άσχημο παιχνίδι ο διεθνής γκαρντ, είναι πολύ άσχημο. Γιατί είναι αρνητικός στο εκτελεστικό κομμάτι. Χθες τελείωσε το παιχνίδι με ένα πόντο και 0/11 σουτ.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Καλάθης είναι άνθρωπος. Και δεν μπορεί να παίζει πάντα καλά. Και χθες είχε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, μία από τις κορυφαίες ομάδες και φέτος. 

Ενας δεν μπορεί να τους νικήσει όλους. Και είναι η περίπτωση, που μία ομάδα εξαρτάται τόσο πολύ από έναν παίκτη. Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, από τον Καλάθη. 



Κάπου εδώ έρχεται η ιστορία του μπακ-απ. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι ένας συμπαθητικός παίκτης. Μέχρι εκεί όμως. Τίποτα παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός για να φτάσει εκεί που θέλει να φτάσει πρέπει πίσω από τον Καλάθη ή μαζί με τον Καλάθη να έχει έναν σούπερ ποιοτικό περιφερειακό. Τον Κώστα Σλούκα, αν μπορεί να τον ικανοποιήσει ικανοποιητικά. Αυτός είναι η ιδανική λύση. 

Ή κάτι καλύτερο από τον Λεκαβίτσιους. Εναν πολύ καλο Αμερικάνο, από τους πολλούς, που παίζουν στην Ευρώπη και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Εναν, δηλαδή, σαν τον Νόρις Κόουλ, που κάνει «όργια» με την Μπουντούτσνοστ. Ή σαν τον Τόνι Ντάγκλας, που έκανε καταπληκτική χρονιά με την Νταρουσάφακα στην Ευρωλίγκα.



Εναν ακόμη ηγέτη, δηλαδή. Και εδώ που τα λέμε ο Παναθηναϊκός αναζητούσε και συνεχίζει να αναζητεί υπέρβαση απέναντι σε μεγαθήρια της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» έχουν βαρύ όνομα και ιστορία, αλλά τα πολλά λεφτά είναι πλέον αλλού. Και δεν είναι εύκολο να νικηθούν. Αν θα νικηθούν, θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Οταν ο Παναθηναϊκός είχε τεράστια μπάτζετ, σάρωνε στην Ευρώπη. Τώρα, τα μεγάλα μπάτζετ τα έχουν άλλοι και οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν να πάνε σε φάιναλ-φορ από το 2012.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags