Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ:
| 2019-04-27 11:35:00

Απίθανο σενάριο για τον γιο του Μπλατ! Ποιος Ολυμπιακός; Αντι-Σπανούλης στο Λιμάνι ο...

του Pick n' Scroll
Απίθανο σενάριο για τον γιο του Μπλατ! Ποιος Ολυμπιακός; Αντι-Σπανούλης στο Λιμάνι ο...

Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο εδώ!

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Το μεγάλο θέμα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι σχετικά με το ρόστερ είναι ποιος θα αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας. Ποιος θα είναι ο βασικός πλέι-μέικερ. Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει τύχη, αφού οι πληροφορίες λένε ότι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την ΤΣΣΚΑ.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι ο ιδανικός, αλλά είναι και πολύ δύσκολο να πει το ναι. Δεν είναι μόνο το υψηλό του κασέ. Είναι και ότι θέλει να πληρώνεται στην ώρα του, κάτι, που γενικά στην Ελλάδα (και όχι μόνο στον Ολυμπιακό) δεν τηρείται.

Το πιο πιθανό είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ να προέρχεται από το ΝΒΑ ή το πρωτάθλημα της Κίνας. Ενας παίκτης, δηλαδή, σαν τον Πιέρ Τζάκσον, που έπαιξε πέρυσι στην Μακάμπι ή τον Τάι Λόσον, γκαρντ με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ. Γκαρντ, δηλαδή, με ηγετικές φυσιογνωμίες και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.

Από κει και πέρα, δεν αναμένεται να δικαιωθούν οι φήμες, που θέλουν τον Μπλατ να φέρνει τον γιο του στον Ολυμπιακό. Ο Ταμίρ Μπλατ κάνει πολύ καλή σεζόν με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά το μέλλον θέλει να τον βρει σε έναν καλύτερο μπασκετικό κόσμο. Δηλαδή στο ΝΒΑ. Ηδη μάλιστα ακούγεται ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τους Γιούτα Τζαζ, όπου βοηθός προπονητή είναι ο δικός μας, Φώτης Κατσικάρης.

Ακούγεται επίσης ότι ο Ολυμπιακός και ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει κλείσει ήδη τον Αντώνη Κόνιαρη, τον 22χρονο πλέι-μέικερ του ΠΑΟΚ. Μέσα στην σεζόν οι Πειραιώτες είχαν προσπαθήσει να τον πάρουν, ώστε να τους ενισχύσει και την τρέχουσα χρονιά. Δεν τα κατάφεραν όμως. Από την επόμενη σεζόν, ωστόσο, φαίνεται ότι ο διεθνής πλέι-μέικερ από την Κρήτη θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καυγάς" Αλέφαντου-Ραπτόπουλου με απίθανες ατάκες για Λουτσέσκου - "Στον Ολυμπιακό θα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags