-->
10/05/19 - 14:00

Ποιο είναι το σκεπτικό των Αγγελόπουλων; - Στον αέρα ο Ολυμπιακός - Κωλοτούμπα άνευ προηγουμένου

Πώς θα γυρίσουν στο ΣΕΦ με 30άρα; Τι θα πουν στον κόσμο τους;

του Pick n' Scroll
Ποιο είναι το σκεπτικό των Αγγελόπουλων; - Στον αέρα ο Ολυμπιακός - Κωλοτούμπα άνευ προηγουμένου
14.361views 0shares

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Λίγες ώρες μετά τη νέα γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, αρκετά πράγματα οδηγούν στο ότι οι Πειραιώτες είναι πιθανό να αλλάξουν την απόφασή τους και να παίξουν στα πλέι-οφ.

Αυτό που πιστεύουμε εμείς είναι ότι με τους "ερυθρόλευκους" δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος. Και λέμε, ότι εν τέλει κατεβαίνουν να παίξουν με τον Παναθηναϊκό: τι θα πουν στον κόσμο τους; Τι θα πουν στον κόσμο τους, όταν έχουν γνωστοποιήσει χίλιες φορές ότι δεν παίζουν με τους "πράσινους" χωρίς ξένους διαιτητές; 

Ξένοι διαιτητές δεν πρόκειται να μπουν (τουλάχιστον την τρέχουσα χρονιά), οπότε θα είναι μία τεράστια κωλοτούμπα για τους Αγγελόπουλους και την ομάδα τους, αν αναθεωρήσουν την αρχική τους απόφαση.

Ο Ολυμπιακός φώναζε και φωνάζει για ένα πράγμα εδώ και χρόνια: ότι αδικείται από τη διαιτησία στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Αν αποφασίσει, λοιπόν, να αντιμετωπίσει τους "πράσινους" στα πλέι-οφ, με ποιο σκεπτικό θα έχει γίνει κάτι τέτοιο; Αφού ξένοι διαιτητές δεν θα υπάρχουν...Είναι ξεκάθαρο ότι οι Πειραιώτες κινούνται σε τεντωμένο σχοινί. Από τη μία δεν θέλει να παίξει από δω και πέρα στην Α1, από την άλλη, όμως, αν δηλώσει αποχή, υποβιβάζεται στην Α2. Το είπε άλλωστε και ο διοικητικός ηγέτης του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Πιο επίσημο άτομο δεν υπάρχει για να πει κάτι τέτοιο.

Και λέμε, λοιπόν, ότι παίζει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και γυρίζει στο ΣΕΦ με μία... 30άρα στην πλάτη; Τι θα πάνε να πουν σε αυτή την περίπτωση οι Αγγελόπουλοι στον κόσμο, όταν η ομάδα τους εκτός των άλλων είναι αποδυναμωμένη από τραυματισμούς και οικονομικούς λόγους;

Δύσκολες ώρες, δύσκολες αποφάσεις για σημαντικούς ανθρώπους, όπως είναι οι Αγγελόπουλοι και για ένα τεράστιο σωματείο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μία από τις αποφάσεις, που περιμένει πολύς κόσμος, γιατί είναι πιθανό να έχουμε μία κωλοτούμπα άνευ προηγουμένου.


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ