Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Απαντήσεις Αντετοκούνμπο κόντρα στις ΗΠΑ - Σενάρια για το μέλλον του Σκουρτόπουλου
| 2019-09-06 17:15:00

Θα τους πάρει τα... κεφάλια ο Giannis - Δεν είναι "μονό" σε παιδική χαρά - Πάει για... Ιτούδη!

του Pick n' Scroll
Θα τους πάρει τα... κεφάλια ο Giannis - Δεν είναι "μονό" σε παιδική χαρά - Πάει για... Ιτούδη!

Απάντηση σε Χάρντεν. Έτσι έχουμε τύχη. Τι θα γίνει με Σκουρτόπουλο;

Εθνική Ελλάδας - Θανάσης Σκουρτόπουλος: Η Εθνική πήρε την πρόκριση για τους "16" του Παγκοσμίου, γνωρίζει, όμως, ότι πρέπει να ανεβάσει πολύ περισσότερο την απόδοσή της για να έχει τύχη να βρεθεί στην οκτάδα.

Στην ουσία τα πάντα ίσως κριθούν αύριο. Αν η Εθνική χάσει και η Βραζιλία νικήσει την Τσεχία, τότε αποκλειόμαστε. Και παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση οι ΗΠΑ με τη Βραζιλία.

Εμείς κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε και θα τα δώσουμε όλα για να το αποτρέψουμε. Και αν στο Βραζιλία-Τσεχία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μπορούμε με τους Αμερικάνους. Είναι ποιοτικότεροι, είναι πιο πλήρεις, αλλά αν η Εθνική βρεθεί στην μέρα της, τότε είναι ικανή για τα πάντα.

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είναι δικαίως ο MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, αλλά δεν το βλέπουν κι όλοι έτσι. Κάποιοι άλλωστε τον έχουν αμφισβητήσει, όπως ο Τζέιμς Χάρντεν.

Το αυριανό ματς, λοιπόν, είναι μία ακόμη σούπερ ευκαιρία για τον Giannis για να δείξει για μία ακόμη φορά ποιος είναι. Άλλωστε όπως είπε και ο σέντερ των ΗΠΑ και συμπαίκτης του Γιάννη στους Μπακς, Μπρουκ Λόπεζ, "ο Γιάννης θα μπει στο παρκέ για να μας πάρει τα... κεφάλια!".

Ακριβώς με αυτή τη διάθεση θα μπει στο παρκέ ο Αντετοκούνμπο. Να νικήσει τους Αμερικάνους και να οδηγήσει την Εθνική στην οκτάδα. Να δείξει και πάλι σε όλο τον κόσμο το μεγαλείο του.

Βεβαίως, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Δεν είναι "μονό" σε παιδική χαρά. Πρέπει όλοι οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Γιάννης να είναι ο ηγέτης, αλλά οι δίπλα του να φτάσουν κι αυτοί σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Μόνο τότε θα έχουμε τύχη.

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και αποκλειστούμε, θα είναι αποτυχία. Θα μιλάνε όλοι για το χαμένο παιχνίδι με τη Βραζιλία και θα τα βάλουν και πάλι με τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Αν και ποτέ δεν ξέρεις, αν αποκλειστεί η Εθνική από τους "16", ο Σκουρτόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο και θα αναζητηθεί λύση τύπου Ιτούδη, Μπαρτζώκα, Σφαιρόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σφαγή πρώην του Ολυμπιακού με τη "σεξοβόμβα" γυναίκα του: "Με απάτησες με την καρ@@@α"! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags