Facebook Pixel Τσαλγατίδης για τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ!
| 2019-09-15 14:00:00

Όταν θέλει κάνει πλάκα - Ούτε με... πρόσκληση - Αυτό να φτιάξει - Θα γράψει ιστορία ο Φερέιρα

του Μάνου Τσαλγατίδη
Όταν θέλει κάνει πλάκα - Ούτε με... πρόσκληση - Αυτό να φτιάξει - Θα γράψει ιστορία ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ με δύο πρόσωπα. Ξαφνικά πατούν κουμπί. Έχει όλα τα φόντα.

Ο ΠΑΟΚ έως τώρα μοιάζει να έχει... δύο πρόσωπα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο είναι αυτό που είδαμε, τόσο στην Άμστερνταμ Αρίνα, όσο και στο Περιστέρι και τον καθιστά ικανό να... κάνει πλάκα σε κάθε ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι πιο προβληματικό. Ο Δικέφαλος εμφανίζεται, χωρίς συγκέντρωση κάνοντας αβίαστα λάθη και το χειρότερο από όλα... δεν σταματά να δέχεται γκολ.

Κατανοώ πως  οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται ακόμα σε μια περίοδο που προσπαθούν να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στο παιχνίδι της ομάδας ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ωστόσο, την περσινή σεζόν η άμυνα του ΠΑΟΚ, ήταν ένα τεράστιο όπλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να μη δέχεται γκολ ούτε με... πρόσκληση. Φέτος αυτό έχει αλλάξει. Ο Δικέφαλος δείχνει να έχει τεράστιο αμυντικό θέμα, αφού σε όσα ματς έχει δώσει έως τώρα δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό, κάτι που αρχίζει να με ανησυχεί.

Οι "ασπρόμαυροι" στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο έδειξαν σημάδια βελτίωσης, κάτι που είναι θετικό, αφού έχουν μπροστά τους μια καυτή τριάδα αγώνων, με Άρη (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εκτος). Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε έρθει ισόπαλος με Άρη και ΑΕΚ και είχε καταφέρει να πάρει... τρίποντο μόνο απέναντι στον Αστέρα. Για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κάνει το απόλυτο σε αυτά τα ματς θα πρέπει βέβαια να βελτιωθεί και άλλο.

Οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" μοιάζουν ξαφνικά να πατούν ένα κουμπί στο γήπεδο και να χάνουν το καθαρό μυαλό και τη γρήγορη σκέψη. Αυτό έγινε και κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια. Ο Αμπέλ Φερέιρα το έχει εντοπίσει αυτό και προσπαθεί να το αλλάξει, με ομιλίες αλλά και με συγκεκριμένες ασκήσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Και ξέρετε κάτι... Πιστεύω ότι θα το αλλάξει ο Πορτογάλος, θέλει να γράψει ιστορία στην Τούμπα και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα "βόμβα" μετά τον Μελιόπουλο - Αυτός σκέφτεται να σταματήσει την μπάλα - Είναι 31 ετών!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags