Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερός Ράις, έβαλε 15 "σβηστός" ο Φριντέτ - Αυτός "ψάχνεται" - Δύο σταθερές αξίες
Μπάσκετ
| 2019-09-21 21:55:00

Τρομερός Ράις, έβαλε 15 "σβηστός" ο Φριντέτ - Αυτός "ψάχνεται" - Δύο σταθερές αξίες

του Pick n' Scroll
Τρομερός Ράις, έβαλε 15 "σβηστός" ο Φριντέτ - Αυτός "ψάχνεται" - Δύο σταθερές αξίες

"Πειράματα" από Πεδουλάκη. Μέτριος Ουάιλι, άφαντος Μπράουν.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τη Μακάμπι με 82-71 στο ΟΑΚΑ. Το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα αφού το παιχνίδι ήταν φιλικό, ωστόσο ο τρόπος που ήρθε η ήττα χτύπησε "καμπανάκι" για την ομάδα του Πεδουλάκη, η οποία εμφάνισε τεράστιες αδυναμίες στην άμυνα και ανεπάρκεια στη ρακέτα, ενώ φανέρωσε πως έχει ακόμα πολύ δρόμο για να βρει χημεία και στην επίθεση.

Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, οι Πράσινοι έδειξαν πολύ άσχημη εικόνα σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Μακάμπι σκόραρε με όλους τους πιθανούς τρόπους δίχως ιδιαίτερη αντίσταση, ενώ πέτυχε και πολλούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, καθώς οι επιστροφές των παικτών του Παναθηναϊκού ήταν κάκιστες.

Πρόβλημα παρουσιάστηκε και κοντά στη ρακέτα του Τριφυλλιού, οι ψηλοί του οποίου δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά και έχασαν κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ. Οι Παπαγιάννης και Μπεντίλ δεν φάνηκαν, ενώ ο Ουάιλι δεν είχε καλή παρουσία ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα. Ο Πεδουλάκης δοκίμασε "πειράματα" με τον Μήτογλου και τον Τόμας σε θέση σέντερ, αλλά δεν του βγήκαν.

Στο επιθετικό κομμάτι, οι Πράσινοι δεν είχαν δημιουργία και βασίστηκαν κυρίως σε ατομικές ενέργειες των Ράις και Φριντέτ. Ο πρώτος επιβεβαίωσε την τρομερή του έφεση στο "ένας με έναν", ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έπαιξε αρκετή ώρα μαζί με τον Καλάθη. Όσο για δεύτερο, πέτυχε 15 πόντους σε μια μέτρια βραδιά, δείχνοντας πόσο μεγάλος σκόρερ είναι. Πάντως, θέλει ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως στα ευρωπαϊκά δεδομένα, ειδικά στον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι άμυνες και τα συνεχή double-team.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τζόνσον, που έδειξε να "ψάχνεται" στην επίθεση και έμεινε άποντος, όπως και ο Παππάς που χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ούτε ο Μπράουν έκανε αισθητή την παρουσία του, μένοντας στους 2 πόντους.

Σταθερές αξίες, πάντως, παραμένουν οι Τόμας και Παπαπέτρου, που με 11 και 10 πόντους αντίστοιχα, έδειξαν ότι θα έχουν και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα παρά τις ποιοτικές προσθήκες στις θέσεις που αγωνίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ράγισαν καρδιές" - Το συγκλονιστικό πανό για Παύλο και Θανάση - Ό,τι καλύτερο έχετε δει! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags