Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Όπως το είπε ο Ζαγοράκης - Ευθύνη Φερέιρα - Δεν είναι ντέρμπι με Άρη - Προκαλούσαν συνεχώς
| 2019-09-22 21:42:00

Όπως το είπε ο Ζαγοράκης - Ευθύνη Φερέιρα - Δεν είναι ντέρμπι με Άρη - Προκαλούσαν συνεχώς

του Μάνου Τσαλγατίδη
Όπως το είπε ο Ζαγοράκης - Ευθύνη Φερέιρα - Δεν είναι ντέρμπι με Άρη - Προκαλούσαν συνεχώς

Πού χάθηκε η καύλ@; Έπαιζαν αντιποδόσφαιρο. Όαση Μίσιτς.

ΠΑΟΚ - Άρης: Πώς το είχε πει ο κάποτε ο Ζαγοράκης... Πού χάθηκε η καύλ@; Γιατί αυτός ο ΠΑΟΚ μετά την περσινή επιτυχία της κατάκτησης του νταμπλ δείχνει να την έχει χάσει.

Πού είναι ρε σεις αυτή η σπίθα που είχατε στα μάτια; Πού χάθηκε; Γιατί; Επειδή πέρυσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα αήττητος, σημαίνει ότι φέτος πρέπει να είναι πιο άοσμος μέσα στο γήπεδο και από γυναικείο αποσμητικό;

Καταλαβαίνω ότι φέτος αλλάξανε πολλά, νέος προπονητής, νέο σύστημα, νέα φιλοσοφία, νέα τακτική, αλλά όχι. Αυτό που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο είναι κακό...

Γι' αυτό που βγαίνει στο γήπεδο, φυσικά έχει ευθύνη και ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς έγινε προβλέψιμος όταν επιτίθεται. Δεν είναι τυχαίο πως ναι μεν έχει την κατοχή, αλλά δύσκολα δημιουργεί φάσεις στην περιοχή του αντιπάλου.

Ναι ίσως να είμαι σκληρός, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο, οι εποχές που το ματς με τον Άρη θεωρούνταν ντέρμπι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Για τον Δικέφαλο το ματς της Τούμπας, ήταν ένα από τα σημαντικά σε μια δύσκολη σειρά αγώνων, για τον αντίπαλο του ήταν το ένα από τα δύο παιχνίδια της χρονιάς. Το δεύτερο είναι αυτό με τον Δικέφαλο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για να τα λέμε όλα, ο Άρης ήρθε στην Τούμπα για να παίξει αντιποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο οι προκλητικοί του παίκτες διέκοπταν το παιχνίδι με κάθε ευκαιρία. Ο Κουέστα έπεσε τόσες φορές κάτω, που κάποια στιγμή πίστεψα πως θα κάνει εγχείριση στον ώμο του live στο χορτάρι της Τούμπας. Βέβαια, ακόμα δεν έχω καταλάβει σε ποιον ώμο χτύπησε, αφού και ο ίδιος δυσκολευόταν να διαλέξει. Τη μία φορά έπιανε τον δεξί, την άλλη τον αριστερό.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που έως τώρα μοιάζει με... όαση στον ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης πασάρει, σκοράρει και καμιά φορά κόβει (κάτι που δεν είναι στα καθήκοντα του). Μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί ο Δικέφαλος τη δεδομένη στιγμή έχει ανάγκη από καθαρό μυαλό μέσα στο γήπεδο και αυτός δείχνει να έχει περίσσιο από αυτό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΦΩΤΟ της χρονιάς από την Τούμπα - Απίθανο τι έγινε στο φινάλε του ΠΑΟΚ - Άρης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags