Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η χρονιά του Πρίντεζη - Αυτός θέλει χρόνο - Δεν πείθει ο Τσέρι - Ερωτηματικό για Χαπ
| 2019-09-24 20:01:00

Η χρονιά του Πρίντεζη - Αυτός θέλει χρόνο - Δεν πείθει ο Τσέρι - Ερωτηματικό για Χαπ

του Pick n' Scroll
Η χρονιά του Πρίντεζη - Αυτός θέλει χρόνο - Δεν πείθει ο Τσέρι - Ερωτηματικό για Χαπ

Θετικά και αρνητικά από Ολυμπιακό. Τι θα γίνει με Μπόλντγουϊν...

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ούνιξ Καζάν (70-66) και να προκριθεί στον τελικό του Γκομέλσκι Καπ που γίνεται στη Μόσχα.

Οι Πειραιώτες έκαναν τα εύκολα, δύσκολα στο τέλος, αλλά πέτυχαν τον στόχο τους, χάρη σε καλάθι-φάουλ του Νίκολα Μιλουτίνοφ στα 8 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Ήταν μάλιστα η πρώτη εμφάνιση του Μιλουτίνοφ, μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο της Κίνας.

Στο παιχνίδι με την Ούνιξ ο Ολυμπιακός φανέρωσε ορισμένα από τα δυνατά στοιχεία που θα έχει φέτος, καθώς και κάποιες χτυπητές αδυναμίες.

Στα θετικά καταγράφεται η εξαιρετική παρουσία του Γιώργου Πρίντεζη, που δίνει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε με την Εθνική στην Κίνα.

Ο διεθνής φόργουορντ είναι 34 ετών, αλλά μπορεί να έχει μία σούπερ χρονιά στην Ευρωλίγκα, καθώς η επιβάρυνση δεν θα είναι μεγάλη. Η ομάδα του ως γνωστόν θα δίνει μόλις ένα παιχνίδι την εβδομάδα, καθώς δεν παίζει στην Α1.

Ο Μιλουτίνοφ ήταν ικανοποιητικός, αλλά θέλει τον χρόνο του για να μπορέσει να συνέλθει από την παρουσία του στην εθνική Σερβίας. Ήταν σχεδόν δύο μήνες με την εθνική και σαφώς χρειάζεται μέρες, ώστε να μπορέσει να πατήσει και πάλι καλά στα πόδια του. Κόντρα, όμως, στην Ούνιξ Καζάν, που είναι ομάδα Eurocup, τη δουλειά του την έκανε μία χαρά.

Οι χτυπητές αδυναμίες από την άλλη είναι ο Ουίλ Τσέρι και ο Ιθαν Χαπ. Ο πρώτος δεν ξέφυγε από τη μετριότητα. Βεβαίως, προορίζεται για μπακ-απ του Ουέιντ Μπόλντγουιν (που δεν έπαιξε σήμερα), αλλά μέχρι στιγμής δεν πείθει ότι είναι αυτό που θέλει η ομάδα του.

Ο Χαπ από την άλλη έχει στοιχεία, αλλά είναι άγνωστο και αμφίβολο αν μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση του σέντερ σε τόσο υψηλό επίπεδο και με πολύ πιο δυνατά κορμιά.

Ο Αρτέμ Κλιμένκο σε μία φάση τον κάρφωσε, γενικώς ο νεαρός Αμερικάνος θέλει χρόνο, που κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει, καθώς την άλλη εβδομάδα υπάρχει Ευρωλίγκα. Ο Ογκουστιν Ρούμπιτ θα βοηθήσει, αλλά στο "5" δεν είναι εύκολο να παίξει άμυνα παίκτες όπως π.χ. ο Ντέιβις της Μπαρτσελόνα ή ο Γκουντάιτις της Αρμάνι.

Πάντως, πιο πολλά συμπεράσματα για τον Ολυμπιακό θα μπορούν να βγουν μόλις περάσουν λίγες μέρες ακόμη και κυρίως μόλις μπει στο παρκέ ο Μπόλντγουϊν, που θα είναι ο βασικός πλέι-μέικερ. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω-κάτω μέσα σε δύο ημέρες - Τρομερό παρασκήνιο για τον Ολυμπιακό - Σκάει... βόμβα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags