Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πού είσαι Κούγια! - Ό,τι γουστάρει ο Λημνιός - Καθάρισε η ευφυΐα του... - Θα "φάνε" τον Ολυμπιακό;
| 2019-09-29 22:06:00

Πού είσαι Κούγια! - Ό,τι γουστάρει ο Λημνιός - Καθάρισε η ευφυΐα του... - Θα "φάνε" τον Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Πού είσαι Κούγια! - Ό,τι γουστάρει ο Λημνιός - Καθάρισε η ευφυΐα του... - Θα "φάνε" τον Ολυμπιακό;

Αξία ανεκτίμητη. Αλλού Παουλίνιο, Μπακάκης. "Ντου" στον Ροντρίγκο!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Να είσαι από καμιά μεριά στη Λάρισα ρε φίλε και να βλέπεις τον Κούγια, την ώρα που κάρφωνε το γκολ ο Ντέλετιτς:
Αξία ανεκτίμητη!

Αν θυμάστε καλά, ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί είχε προβλέψει ότι ο Μίλος δεν θα έπαιζε ποτέ στην ΑΕΚ την κανονική της Νέας Φιλαδέλφειας και θα κατέληγε στην ΑΕΚ Λαμίας. Και ήρθε σήμερα ο παίκτης, να βάλει τη σφραγίδα του στο ντέρμπι του μίσους…

Το γράφω έτσι λόγω αντιπαλότητας των οπαδών, η οποία ευτυχώς δεν μεταφέρθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου. Κύριοι ήταν οι παίκτες και των δύο ομάδων και αν πέσανε και καναδυο ψιλές συγχωρεμένες ήταν. Ακόμη κι ο Βράνιες που βαράει όπου βρει, συγκρατημένος ήταν σήμερα και πολύ προσεκτικός.

Και πώς να μην είναι δηλαδή συγκρατημένος και προσεκτικός όταν τα πλάγια του μπάκ του είχαν μπει στο πετσί του Αρτέμη Μάτσα και του Πήλιου Γούση και τον πρόδιδαν διαρκώς; Ειδικά στο πρώτο μισάωρο ο Παουλίνιο με τον Μπακάκη αλλού πατάγανε, αλλού βρισκότανε και αλλού ξημερωνότανε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ με τις βαθιές μπαλιές του και την ταλεντάρα του Λημνιού να κάνει ό,τι γουστάρει στο χορτάρι. Εκεί θα μπορούσε να το είχε κλειδώσει το ματς, δεν το κλείδωσε και ήρθε η μέγιστη ποδοσφαιρική ευφυΐα του Μάρκο Λιβάγια να καθαρίσει.

Η μισή ΑΕΚ από μόνος του ήταν ο Κροάτης, που έπαιξε από πλέη μέηκερ μέχρι αριστερό εξτρέμ και αμυντικό χαφ σε μια πραγματικά καταπληκτική παράσταση. Τον βοήθησε και ο Κωστένογλου, δεν λέω, που άνοιξε τα μάτια του στο ημίχρονο και απέσυρε τον αρνητικό Αλμπάνη. Και στη θέση του έβαλε τον Γιακουμάκη, που μπορεί να μην είναι καμιά μεγάλη ποδοσφαιρική αξία αλλά τουλάχιστον είναι κανονικό σέντερ φορ. Και απασχολούσε κόσμο στην περιοχή του ΠΑΟΚ, επιτρέποντας στον Μάρκο να ζωγραφίζει εκτός αυτής.



Έκανε όμως και κάτι άλλο ο Κωστένογλου. Όταν είδε ότι το σχέδιο υπερφόρτωσης του Γιαννούλη δεν απέφερε και πολύ, έδωσε εντολή να πηγαίνει μονόπαντα από τον Ροντρίγκο η επίθεση της ΑΕΚ. Τον έτρεξε, τον ζάλισε, τον κούρασε, πάρε το δεύτερο γκολ να έχεις να πορεύεσαι. Με τον Ντέλετιτς, το είπαμε, που απέκρουσε αποτελεσματικά την κατάρα του δικηγόρου!

Κι ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ στήθηκε μαεστρικά από τον προπονητή του στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να το σφουγγαρίσει, δεν το σφουγγάρισε και πλήρωσε εν τέλει την οπισθοχώρησή του εκεί γύρω στο εξήντα. Όταν πισωπατάγανε όλοι οι παίκτες του, κόντρα στις εντολές του Φερέιρα. Κούραση; Φόβος; Άγχος; Τι να σας πω. Οι ίδιοι παίκτες πάντως πήραν απρόσμενα μπρος μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ στο 2-2 και παραλίγο να βάλουν τρίτο γκολ για πλάκα. Άβυσσος η ψυχή του ποδοσφαιριστή…

Στο δια ταύτα όμως. Στο δια ταύτα δίκαιο ήταν το σκορ, σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε απολαυστική μπάλα. Και οι δύο ομάδες βρίσκουν σιγά σιγά το δρόμο τους και τον άλλο μήνα θα είναι τραίνα υπολογίζω. Θα φτάσει αυτό για να αμφισβητήσουν τον Ολυμπιακό και να τον αφήσουν πίσω ενόψει πλέη οφ; Δύσκολο, αλλά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων να τους αφαιρούν ενέργεια ποτέ δεν ξέρεις τι θα γράψει το κοντέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προκλητικός" ΠΑΟΚτσής στο ΟΑΚΑ - Τα... έσπασε στην κερκίδα στα γκολ - Απίστευτο ποιος είναι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags