Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας Τζον Φαντ’ Σιπ: Τρέλανε κόσμο ο Λημνιός - Δικαίωση με Χατζηδιάκο - Πρέπει να γυρίσουν - Καλά έκανε στον "Φέτφα"
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-12 23:50:00

Τρέλανε κόσμο ο Λημνιός - Δικαίωση με Χατζηδιάκο - Πρέπει να γυρίσουν - Καλά έκανε στον "Φέτφα"

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τρέλανε κόσμο ο Λημνιός - Δικαίωση με Χατζηδιάκο - Πρέπει να γυρίσουν - Καλά έκανε στον "Φέτφα"

Έπιασε το τρικ Μπακασέτα. Ποιες πεντάρες; Αυτό μας έλειπε!

Εθνική Ελλάδας Τζον Φαντ' Σιπ: Με μία τιμητική ήττα επιστρέφει από την Ιταλία η Εθνική Ελλάδας, καθώς παρά την ήττα με 2-0 στάθηκε πολύ καλά για 62 λεπτά, ενώ ακόμα και μετά το γκολ από το πέναλτι του Μπουχαλάκη, η Εθνική είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακασέτα για να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια. Βέβαια, τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Ελλάδας την έχασε στο 0-0 ο Κουλούρης, όταν πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση σε κενή εστία, ωστόσο οι δύο αυτές ευκαιρίες δείχνουν πολλά.

Δείχνουν κυρίως τη διάθεση που είχαν οι διεθνείς, τη σωστή ανάπτυξη που επιτέλους είχε η ομάδα, αλλά και ότι η... έμπνευση του Τζον Φαν’τ Σιπ με το 4-3-2-1 απέδωσε. Ο Ολλανδός κόουτς έβαλε στις πτέρυγες τους Λημνιό – Κουλούρη και έχρισε τον Μπακασέτα σε ρόλο «ψευτοεννιάρι», τρικ που έπιασε. Η Ελλάδα αν και έπαιξε πολύ αμυντικά, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ κατάφερε να εκμεταλλευτεί και τον Λημνιό. Ο άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έκανε άλλη μία καλή εμφάνιση κόντρα σε παίκτες υψηλότερου επιπέδου και σίγουρα θα «τράβηξε τα βλέμματα» πάνω του. Άλλωστε, όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, ο νεαρός εξτρέμ αρέσει πολύ σε ιταλικές ομάδες και σίγουρα κάποιες εξ αυτών θα τον τσέκαραν στο «Ολίμπικο».



Από εκεί και πέρα, θετικό ήταν το ντεμπούτο στην άμυνα και του Παντελή Χατζηδιάκου, ο οποίος έπεσε κατευθείαν στα βαθιά και παρά την ήττα, κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο νεαρός στόπερ της Άλκμααρ παρά το λογικό άγχος στα πρώτα λεπτά και την κάρτα που σχετικά νωρίς από δικό τους λάθος, ήταν αξιοπρεπέστατος και έδειξε πως αξίζει να αποτελεί μία λύση για την Εθνική. Ο Φαν’τ Σιπ λοιπόν δικαιώθηκε με την κλήση του, καθώς με δική του απόφαση συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αν δεν ήταν ο Ολλανδός, πολύ δύσκολα θα τον μαθαίναμε.

Το τρικ λοιπόν με τον Μπακασέτα, η... δικαίωση με τον Χατζηδιάκο και η καλή εμφάνιση της Ελλάδας, δίνουν ηρεμία στην ομάδα και χρόνο στον Φαν’τ Σιπ να δουλέψει και να περάσει το δικό του πλάνο. Το κέρδισε μόνος του, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και όσους περίμεναν... τεσσάρες και πεντάρες χωρίς τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο. Βέβαια και οι δύο αμυντικοί ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψουν και όλοι μαζί να επαναφέρουν την ομάδα σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Ο Φαν’τ Σιπ πάντως απόψε κέρδισε πόντους, ενώ και η «σκληρή» απόφασή του με το κόψιμο του Φετφατζίδη από την αποστολή για πειθαρχικό παράπτωμα, ίσως τον βοηθήσει να κερδίσει και τα αποδυτήρια. Ο κόουτς αποφάσισε να... τραβήξει τα λουριά και να δείξει πως πλέον αυτός είναι το αφεντικό και δεν θα ανέχεται το παραμικρό. Αυτό είναι που έλειπε από την Εθνική τα τελευταία δύο χρόνια και όχι τόσο το ταλέντο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τεράστια έκπληξη Φαν'τ Σιπ - Δεν φαντάζεστε ποιον καλεί στην Εθνική - Μπαίνει αμέσως 11αδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags