Facebook Pixel Καυστικό σχόλιο για Παναθηναϊκό μετά την ήττα από Αρμάνι
Μπάσκετ
| 2019-10-17 23:36:00

Δεν "στρίβει" με τίποτα - Ανύπαρκτος Φριντέτ - "Βράζουν" για Πεδουλάκη, Καλάθη - Σφίγγει ο κλοιός...

του Pick n' Scroll
Δεν "στρίβει" με τίποτα - Ανύπαρκτος Φριντέτ - "Βράζουν" για Πεδουλάκη, Καλάθη - Σφίγγει ο κλοιός...

Χάνεται η οκτάδα. Ορθή επίθεση στο τέλος. Τι πρέπει να γίνει τώρα;

Ο Παναθηναϊκός υπέστη νέα κακή ήττα, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ και από μία ομάδα, με την οποία θα παλέψει για την είσοδο στην οκτάδα. Οι νταμπλούχοι και πάλι δεν έπαιξαν καλό μπάσκετ απέναντι στην Αρμάνι, που εμφανίστηκε με τις μεγάλες απουσίες του Μακ, του Γκουντάιτις και του Νέντοβιτς. 

Παρόλα αυτά η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, φτάνοντας με προβάδισμα προς το τέλος. Ο Νικ Καλάθης, όμως, όπως και στη Γαλλία, έτσι και τώρα, αστόχησε στην τελευταία προσπάθεια και έτσι έγιναν δύο οι εκτός προγράμματος ήττες της ομάδας του.

Κι αν με τη Βιλερμπάν η προσπάθεια που πήρε ο ομογενής γκαρντ δεν ήταν καλή κόντρα στην Αρμάνι ήταν ορθολογική. Δεν του μπήκε, όμως, και έτσι ο Παναθηναϊκός χάνει κι άλλος έδαφος στην προσπάθεια για πρόκριση στην οκτάδα, έστω και αν ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Οι "πράσινοι" ήταν πολύ άστοχοι έξω από το τρίποντο. Τελείωσαν το παιχνίδι με 3/20 και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Καλάθης είχε 3/6 τρίποντα. Ο Τζίμερ Φριντέτ παρουσιάστηκε μακριά από τον καλό του εαυτό με μόλις 9 πόντους, όπως και ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος είχε μόλις 4 πόντους.

Το θέμα, όμως, δεν είναι τόσο στα πρόσωπα, όσο το ότι ο Παναθηναϊκός δεν "στρίβει". Είναι νωρίς ακόμα για όλες τις ομάδες, αλλά οι νταμπλούχοι το πληρώνουν με ήττες που μπορεί να τους κοστίσουν στο τέλος.

Και ένας Παναθηναϊκός, που μπορούσε να ξεκινήσει με 3/3, είναι τώρα με μόλις μία νίκη και από δω και πέρα θα τρέχει ακόμη περισσότερο για να προλάβει.

Ο κόσμος του για μία ακόμη φορά τα βάζει με τον Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και με τον Καλάθη, ο οποίος αστόχησε στην τελευταία φάση. Ο Καλάθης, όμως, ήταν εκείνος που στο τέλος έφερε σε θέση νίκης την ομάδα του, αστοχώντας, ωστόσο, στο πλέον κρίσιμο σουτ.

Πλέον ο κλοιός σφίγγει ακόμη περισσότερο για όλους στο ΟΑΚΑ, αφού μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να αντιστρέψουν την κατάσταση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο σκηνικό πριν το τζάμπολ με Αρμάνι - Σε αυτόν «υποκλίθηκε» το ΟΑΚΑ - Τρομερή στιγμή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags