Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει και ο Κεμζούρα μετά το κάζο! "Τελείωσε" ο πρώτος ξένος, στον... αέρα άλλοι δύο – Άμεσα μεταγραφή
Μπάσκετ
| 2019-10-19 00:11:00

Φεύγει ο Κεμζούρα μετά το κάζο! "Τελείωσε" ο πρώτος ξένος, στον... αέρα άλλοι δύο – Άμεσα μεταγραφή

του Pick n' Scroll
Φεύγει ο Κεμζούρα μετά το κάζο! "Τελείωσε" ο πρώτος ξένος, στον... αέρα άλλοι δύο – Άμεσα μεταγραφή

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τη Ζενίτ, τα πρώτα ονόματα.

 

Ολυμπιακός: Ξαναγύρισε στα παλιά ο Ολυμπιακός. Και σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις σε σχέση με αυτές, που ήταν, έχοντας προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ. Τι άλλο μπορείς να πεις, καθώς έχασε στο γήπεδό του από μία από τις χειρότερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Και έχασε το παιχνίδι δύο φορές. Τι εννοούμε;

Στo τέλος της κνονικής διάρκειας του αγώνα η Ζενίτ είχε αγκαλιά τη νίκη. Εδωσε, όμως, την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πάει το παιχνίδι στη παράταση. Και οι Πειραιώτες την αξιοποίησαν. Και εκεί, που θα περίμενε κανείς να μπουν ορμητικοί στο έξτρα πεντάλεπτο και να αξιοποιήσουν το δώρο των Ρώσων, κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, χάνοντας εύκολα.

Εκεί, λοιπόν, που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα βήμα μπροστά με την Βαλένθια, χθες έκαναν τρία βήματα πίσω. Και πλέον οι αλλαγές είναι μπροστά μας σε μία προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση όσο περισσότερο γίνεται.

Σίγουρα θα γίνουν μεταγραφές. Σίγουρα θα αποκτηθεί ψηλός, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Χαπ δεν υπολογίζεται. Ο Αμερικάνος ήταν στην 12άδα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό. Ο Μιλουτίνοφ πάλεψε παλικαρίσια, αλλά δεν μπορεί να βγει όλη η χρονιά έτσι.

Δύσκολα επίσης δεν θα αποκτηθεί και γκαρντ. Ο Κόνιαρης ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, αλλά πηγαίνουν πίσω συνεχώς ο Τσέρι με τον Μπόλντγουϊν. Συν τοις άλλοις οι δύο τους δεν μπορούν εύκολα να βρουν ρυθμό, αφού δεν υπάρχουν παιχνίδια πρωταθλήματος, και η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη. Οι λίστες με παίκτες ξαναβγαίνουν στο τραπέζι και είναι θέμα ημερών να πάνε νέα πρόσωπα στο ΣΕΦ.

Προφανώς θα πρέπει να τεθεί και θέμα προπονητή. Ο Κεμζούρα έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα κόντρα στην Βαλένθια, αλλά κόντρα στην Ζενίτ ήταν σαν ο Ολυμπιακός να έπαιζε χωρίς προπονητή. Μάλλον σε λίγη ώρα θα δούμε τα ονόματα του Σκάιλς και του Μπαρτζώκα να απασχολούν και πάλι την πραγματικότητα του Ολυμπιακού.

Στο ΣΕΦ μαζεύτηκε αρκετός κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Πειραιά, αλλά έφυγε σούπερ απογοητευμένος από την ήττα και από όσα είδε.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα από Μαρινάκη - Απίστευτο deal μετά τη Nova - Αγοράζει τα πάντα - Θα μείνεις άφωνος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags