Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γιατί ήρθε Ελλάδα ο Γκιλιέρμε; - Δικαίωση Μαρτίνς με Ελ Αραμπί - Δεν άκουσαν τον Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-23 00:47:00

Γιατί ήρθε Ελλάδα ο Γκιλιέρμε; - Δικαίωση Μαρτίνς με Ελ Αραμπί - Δεν άκουσαν τον Μαρινάκη

του Βαγγέλη Καράμαλη
Γιατί ήρθε Ελλάδα ο Γκιλιέρμε; - Δικαίωση Μαρτίνς με Ελ Αραμπί - Δεν άκουσαν τον Μαρινάκη

Πανηγυρίζει η... ΑΕΚ. Δύο φέρνουν τα λεφτά. Κλάση Σεμέδο.

Ολυμπιακός: Μπορεί να έχασε από τη Μπάγερν με 3-2 μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης, ωστόσο ο Ολυμπιακός και οι φίλοι του που γέμισαν το Γ. Καραϊσκάκης έζησαν μία μεγάλη βραδιά και θα θυμούνται για καιρό, το ματς που κοίταξαν τα μεγάλη Μπάγερν Μονάχου.

Οι Πειραιώτες όπως και με την Τότεναμ βρέθηκαν δύο γκολ πίσω στο σκορ, όμως δεν τα παράτησαν, αντέδρασαν, μείωσαν έστω και με τύχη με τον Γκιλιέρμε και στη συνέχεια πίεσαν... κοτζάμ Μπάγερν για να της πάρουν βαθμό. Μάλιστα, στο φινάλε με τον συγκλονιστικό Ποντένσε έχασαν και ευκαιρία για το 3-3, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε, η πρόκριση λογικά χάθηκε νωρίς και πλέον στο Λιμάνι οφείλουν να κοιτάξουν την τρίτη και τη μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου.

Παρά την ήττα λοιπόν, ο Ολυμπιακός είχε παίκτες που ξεχώρισαν πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, όπως οι Τσιμίκας και Ποντένσε και φυσικά τον Γκιλιέρμε ο οποίος ήταν παντού. Βλέποντας τον Ισπανό σε όλα τα παιχνίδια και φέτος απέναντι σε Τότεναμ και Μπάγερν, είναι να απορείς για ποιο λόγο δεν έμεινε στην Ισπανία πέρυσι και ήρθε στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν τρομερό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεχωρίζει σε όλα τα ματς των Πειραιωτών και ο οποίος θα μπορούσε πολύ άνετα να παίξει άνετα στις μισές ομάδες του Champions League!

Βέβαια, μπορεί οι παίκτες να κερδίζουν όλο το χειροκρότημα ακόμα και στις ήττες, ωστόσο αυτός που πραγματικά κάνει τρομερή δουλειά και δικαιώνεται συνεχώς, παρά την κριτική που του γίνεται (αδίκως ή δικαίως) κατά καιρούς, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει κάνει φοβερή δουλειά, έχει φτιάξει μία ομάδα που δεν... μασάει κόντρα σε μεγαθήρια και η οποία αντέχει να τρέχει μέχρι το 93’ και να πιέζει τους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο Μαρτίνς δικαιώθηκε με την επιλογή του Ελ Αραμπί και το 4-3-3, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι δεν φοβήθηκε να παίξει ακόμα και φουλ επίθεση, βάζοντας τους Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς και Γκερέρο στο ματς, απέναντι σε μία ομάδα που για πλάκα θα μπορούσε σε δύο κόντες να σου ρίξει πέντε και να... τρέχεις.



Ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε λεπτό, κυνήγησε τις όποιες πιθανότητές του και παρά την ήττα, έστειλε μήνυμα πως φέτος ανήκει στο υψηλότερο επίπεδο. Βέβαια, ο Μαρτίνς και οι παίκτες του σήμερα... παράκουσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς χωρίς να γίνει ροτέισον και τρέχοντας μέχρι 93’ πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν μπορεί να πει κανείς πως έδωσαν προτεραιότητα στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και πλέον το ντέρμπι της Κυριακής έχει αποκτήσει τρομερό ενδιαφέρον. Άλλωστε, μετά την Τότεναμ ήρθε το 1-1 με τον Παναθηναϊκό και η τρομερή... μουρμούρα.

ΥΓ. Απίθανη ματσάρα, μία ακόμα από τον Ποντένσε. Δεν γίνεται ο παίκτης αυτός να μην φέρει μεγάλες προτάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσιμίκα. Σε κάθε παιχνίδι εκτοξεύει την τιμή του. Σε μέτρια βραδιά ο Σεμέδο, δεν υπέπεσε όμως σε κάποιο λάθος και αυτό δείχνει την κλάση του...

ΥΓ2. Άλλος Μαρτίνς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ενώ στην Σούπερ Λιγκ γίνεται κριτική για την... καθίζηση του Ολυμπιακού μέσα στα παιχνίδια και το γεγονός ότι δεν αλλάζει πράγματα από τον πάγκο, στο Champions League είναι εντυπωσιακός. Αλλάζει συστήματα, παίκτες, παίρνει ρίσκα. Τα... πάντα όλα που έλεγε κι ένας προκάτοχός του!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Βόμβα στον Ολυμπιακό λίγο πριν την Μπάγερν - Αυτόν πουλάει με 10.000.000 - Αδιανόητο deal Μαρινάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags