Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πιτίνο με ήττα στη Ζενίτ - Η χειρότερη ομάδα - Γι’ αυτό "οργίασε" ο Φριντέτ - Επιτέλους Παπαπέτρου!
Μπάσκετ
| 2019-10-24 22:12:00

Πιτίνο με ήττα στη Ζενίτ - Η χειρότερη ομάδα - Γιατί "οργίασε" ο Φριντέτ - Επιτέλους Παπαπέτρου!

του Pick n' Scroll
Πιτίνο με ήττα στη Ζενίτ - Η χειρότερη ομάδα - Γιατί "οργίασε" ο Φριντέτ - Επιτέλους Παπαπέτρου!

Έξυπνος Καλάθης, καθοριστικός Βουγιούκας. Έτσι μπαίνει στην 8άδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν την πάτησε κόντρα στη Ζενίτ, όπως την είχε πάθει τόσο με τη Αρμάνι, όσο και με τη Βιλερμπάν. Οι Πράσινοι δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, αλλά πέτυχαν τον στόχο τους και πήραν μεγάλη ανάσα. Άλλωστε πολλοί ήταν εκείνοι, που έλεγαν ότι αν έχανε ο Παναθηναϊκός θα έφευγε ο Πεδουλάκης και τη θέση του θα έπαιρνε ο Πιτίνο.

Ο Πεδουλάκης παρουσίασε μία ομάδα στην Αγία Πετρούπολη, που ήξερε τι ήθελε και πώς να το πετύχει. Αν και βέβαια η Ζενίτ είναι από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Έλληνας προπονητής κατάφερε να αξιοποιήσει τον Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που ήρθε στην Ελλάδα με τους 22 πόντους που πέτυχε. Είναι σκόρερ, είναι σουτέρ και ο Πεδουλάκης του έδωσε πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, τα οποία αξιοποίησε ο Αμερικάνος μπόμπερ.

Κορυφαίος, πάντως, για μία ακόμη φορά ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος "μίλησε" στα κρίσιμα σημεία με το έξυπνο παιχνίδι του και τις 15 ασίστ που μοίρασε.

Ο Πεδουλάκης χάρηκε γιατί πρώτη φορά είδε φέτος πολύ καλό Παπαπέτρου, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του έμπειρου Βουγιούκα. Ο τελευταίος είναι αργός και βαρύς, αλλά καταλαβαίνει άριστα το παιχνίδι, κάτι που ειδικά σε τέτοια ματς μετράει πολύ.

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε, λοιπόν, την "παγίδα" της Ζενίτ, πάει τώρα στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Χίμκι και μετά ακολουθούν τρία εντός έδρας ματς με Άλμπα, Βαλένθια και Εφές. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο για να μπορέσει να έχει ελπίδες να μπει στην οκτάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπογράφει με 1.000.000 στον ΠΑΟ ο Μπεργκ - "Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος; - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags