Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Λίγος" ο Ολυμπιακός - Τρελαίνει τον κόσμο - Αν κάνει το 1-5... - Φήμες για Τόμιτς!
Μπάσκετ
| 2019-10-26 00:08:00

"Λίγος" ο Ολυμπιακός - Τρελαίνει τον κόσμο - Αν κάνει το 1-5... - Φήμες για Τόμιτς!

του Pick n' Scroll
"Λίγος" ο Ολυμπιακός - Τρελαίνει τον κόσμο - Αν κάνει το 1-5... - Φήμες για Τόμιτς!

Ανύπαρκτος Μπόλντγουϊν. Αυτός τα... έσπασε πάλι. Πού πας με Τσέρι;

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε φιλότιμα στην Βιτόρια, αλλά ήταν πολύ «λίγος», όχι για να νικήσει, αλλά για να απειλήσει μέχρι τέλους την Μπασκόνια. Εχασε με 82-66, είναι στο 1-3 και βύθισε και πάλι στην απελπισία τον κόσμο του, που από παιχνίδι σε παιχνίδι περιμένει καλύτερα πράγματα, πλην, όμως, δεν τα βλέπει.

Ο Μπόλντγουϊν ήταν σαν να μην έπαιξε, όπως και ο Κουζμίνσκας, ο Πάντερ τα «έσπασε» για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Ολυμπιακός σημείωσε μόλις 66 πόντους και τώρα πάει σε μία διαβολοβδομάδα, που τουλάχιστον πρέπει να βγάλει μία νίκη.

Μπροστά του έχει το εκτός έδρας ματς με την ΤΣΣΚΑ και μετά υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μακάμπι. Με «αν» δεν γράφεται η ιστορία, αλλά αν πάει στο 1-5 από κει και πέρα ουδείς μπορεί να εκτιμήσει το μέλλον.

Αυτό, που περιμένει ο Ολυμπιακός είναι να έρθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Ελλάδα ο Ριντ με τον Ρότσεστι, ώστε να δώσουν αυτά, που δεν μπορούν να δώσουν κάποιοι άλλοι ξένοι της ομάδας. Κυρίως ο Μπόλντγουϊν.

Ο Τσέρι κόντρα στην Μπασκόνια ήταν από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού. Αλλά αν έχεις από τους διακριθέντες τον Τσέρι, τότε δεν μπορείς να νικήσεις εκτός έδρας μία τέτοια ομάδα.

Αν συνεχιστεί αυτό το πρόσωπο, αλλά και οι ήττες, τότε δεν είναι απίθανο να υπάρξει κι άλλη αλλαγή προπονητή με το όνομα του Μίλαν Τόμιτς να ακούγεται ολοένα και περισσότερο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η επόμενη μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων - Ετοιμάζουν τρελό "χουνέρι" σε ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags