Facebook Pixel Ξανθάκης για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις! - Έκανε Μέσι τον Ποντένσε
| 2019-10-27 22:08:00

Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις! - Έκανε Μέσι τον Ποντένσε - Έκατσε στα αυγά του - Αν έπαιζε ο Μάνταλος…

Sportdog Team
Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις! - Έκανε Μέσι τον Ποντένσε - Έκατσε στα αυγά του - Αν έπαιζε ο Μάνταλος…

Μόνο στον καυγά πήγε καλά. Μυαλό μηδέν. Ποιος Κωστένογλου;

Το ξέρει ο μανάβης, το ξέρει ο χασάπης, το ξέρει ο τυρέμπορας, το ξέρει ο κόσμος όλος:
Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις!

Και η ΑΕΚ, αυτό που πλήρωσε αυτό πήρε. Πήρε Ντέλετιτς που δεν μπορούσε να κάνει ούτε μια τρίπλα σήμερα, πήρε Βέρντε και Σιμάο που βγήκαν απ’ το ψυγείο και δεν ξεπάγωσαν ποτέ, πήρε Ζεράλδες που έχει παίξει λιγότερη μπάλα κι απ’ τον αλησμόνητο Πίου…

Πήρε πίσω και τον Βράνιες, δεν λέω, που σκύλιασε από το ακυρωθέν γκολ και ύστερα και κράταγε μόνος του την άμυνα και πήρε και Ολιβέϊρα που είναι κανονικός σέντερ φορ δεν είναι γυμναστής, αλλά ως εκεί.



Κομμένοι στη μέση ήταν σήμερα οι κιτρινόμαυροι, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο να υποφέρουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ειδικά ο δεύτερος μόνο στον καυγά τα πήγε καλά, καθώς ούτε τα συνηθισμένα του κοψίματα δεν μπορούσε να προσφέρει. Και οι δύο πάντως, άφηναν διαρκώς εκτεθειμένα τα σέντερ μπακ της Ένωσης, απέναντι σε δύο και τρεις αντιπάλους που έρχονταν με φόρα.

Όχι πάντως ότι και τα ακραία μπακ της ΑΕΚ πρόσφεραν τίποτα. Μόνο τρεξίματα από τον Μπακάκη, αλλά μυαλό μηδέν, ενώ ο Λόπες έκανε τον Ποντένσε να μοιάζει με Λίο Μέσι. Στα χειμαδιά ήταν σήμερα ο Πορτογάλος κι έβοσκε πρόβατα, ντράγκα ντρούγκα τα κουδουνάκια, δεν ήταν στο Καραϊσκάκη…

Οπότε έμειναν ο φιλότιμος Ολιβέϊρα και ο συγκλονιστικός Λιβάγια να προσπαθούν μπας και προκύψει κάτι. Με την καλή την πρόθεση ωστόσο, δεν γάμησε κανείς. Πράγμα το οποίο απέδειξε περίτρανα και ο Αλμπάνης, που μπήκε φουριόζος, πήρε την κάρτα του Σμέδο στο τρίτο λεπτό και ύστερα έκατσε στ’ αυγά του και κλώσσαγε. Ούτε μια ενέργεια δεν του βγήκε, ούτε μια τρίπλα, ούτε μια μπούκα, ούτε μια πάσα.

Πώς λοιπόν να το τουμπάρει το παιχνίδι η ΑΕΚ από το 55’ και ύστερα που πισωπατάγανε οι ερυθρόλευκοι; Με τις μετριότητες κόντρα στις προσωπικότητες; Πίεσε είκοσι λεπτά, δεν βγήκε τίποτα, τελειώσανε τα κουράγια της, ήρθε και το δεύτερο γκολ (από μια φάση που είχε προηγουμένως επαναληφθεί άλλες τρεις φορές…) και αποχαιρετισμός στα όπλα. Τέλειωσε η σεμνή τελετή και αρχίζει πλέον η εσωστρέφεια.



Να αναμένω δελτίο Τύπου με την πρόοδο του σκέπαστρου και πότε θα τοποθετηθούν οι μεμβράνες;

Υ.Γ. 1: Να μην κατηγορήσουμε τον Κωστένογλου παιδιά. Με αυτά τα υλικά που έχει στα χέρια του, μια χαρά την έστησε την ομάδα. Καλύτερα δεν γινόταν και όποιος το πει είναι τουλάχιστον εμπαθής…

Υ.Γ. 2: Γκρινιάζει διαρκώς η φίλη μου η Δήμητρα (χρόνια πολλά Δήμητρα!) για τον Μάνταλο, αλλά άμα έπαιζε σήμερα, θα έδινε μια εντελώς απαραίτητη ισορροπία στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό τρολάρισμα στην ΑΕΚ – Απίστευτο τι τους φώναξαν στο Καραϊσκάκη – Ακούστε το σύνθημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags