Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν θα μίλαγε κανείς αν... - Έρχεται ο Πιτίνο - Έτσι το γυρίζει - Ποιοι... δεν μπορούν
Μπάσκετ
| 2019-10-29 22:12:00

Δεν θα μίλαγε κανείς αν... - Έρχεται ο Πιτίνο - Έτσι το γυρίζει - Ποιοι... δεν μπορούν

του Pick n' Scroll
Δεν θα μίλαγε κανείς αν... - Έρχεται ο Πιτίνο - Έτσι το γυρίζει - Ποιοι... δεν μπορούν

"Πέσιμο" στον Πεδουλάκη. Πότε φεύγει. Τι έγινε με Παπαγιάννη;

Ο Παναθηναϊκός έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια πρόκρισης στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Το χειρότερο δεν είναι ότι έχασε από τη Χίμκι. Αλλά ότι έχασε με διαφορά 17 πόντων, ενώ μέχρι το 35' διεκδικούσε επί ίσοις όροις τη νίκη.

Στην τελική ευθεία, όμως, του παιχνιδιού έχασε τα αυγά και τα καλάθια με τους Ρώσους να φτάνουν διά περιπάτου στο στόχο τους. Οι Πράσινοι μέχρι τώρα έχουν πάρει μόνο τα παιχνίδια με τη Ζενίτ και τον Ερυθρό Αστέρα. Δύο ματς, δηλαδή, με δύο από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης.

Από τη Βιλερμπάν και την Αρμάνι έχασαν δικά τους παιχνίδια. Αν τα είχαν πάρει, τώρα κανείς δεν θα μίλαγε κι ας έχαναν, που έχασαν, από τη Χίμκι.

Πλέον, όμως, υπάρχει συσσώρευση αρνητικών αποτελεσμάτων και οι περισσότεροι τα έχουν με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Εξ ορισμού ξέραμε ότι θα είναι το εύκολο θύμα, τώρα το βλέπουμε μπροστά μας. Κι αυτό λίγο πριν έρθει στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο, όχι, όμως, με σκοπό επίσκεψης τον Παναθηναϊκό.

Το "τριφύλλι" είναι μακριά από το μπάσκετ, που ο πολύς κόσμος πιστεύει ότι μπορείνα παίξει. Τώρα έχει μπροστά του τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, που πρέπει να τα κερδίσει πάση θυσία. Με την Εφές, τη Βαλένθια και την Άλμπα. Αν δεν το κάνει, θα χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος. Και σε μία τέτοια περίπτωση, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στο ρόστερ, ίσως να τεθεί και ζήτημα τεχνικής ηγεσίας.

Ο Φριντέτ έχει ορισμένα καλά κομμάτια μέσα στο παιχνίδι, ο Ράις έχει τα σκαμπανεβάσματά του, ο Μπεντίλ δεν προσφέρει έτσι όπως χρησιμοποιείται, ο Τζόνσον έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν φτάνει.

Ο Νικ Καλάθης προσπαθεί και κάνει πολλά πράγματα, αλλά δεν φτάνει ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Γιώργο Παπαγιάννη, αλλά για λόγους τακτικής, καθώς η Χίμκι δεν έχει κάποιον φουνταριστό ψηλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-βόμβα για ΠΑΟ - Αυτός αποχωρεί μετά τον Νταμπίζα - Tρελά πράγματα - Είναι δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags